به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، آزاده نجارزاده متخصص تغذیه گفت: تخم مرغ حاوی پروتئینی با کیفیت بسیار خوب است. الگوی اسیدهای آمینه پروتئین تخم مرغ از همه پروتئینها کاملتر است و کیفیت بقیه پروتئینها در مقایسه با پروتئین تخم مرغ سنجیده میشود.
او افزود: در زرده تخم مرغ ترکیبات بسیار مفیدی مانند کولین وجود دارد که تاثیر خوبی روی عملکرد مغز، سیستم عصبی و رشد و نمو جنین دارد.
متخصص تغذیه تصریح کرد: در زرده تخم مرغ رنگدانههای لوتئین و گزانتین وجود دارد که در سلامت شبکیه چشم تاثیرگذار است.
نجارزاده اظهار داشت: تخم مرغ حاوی ویتامین A، B۱۲، بعضی دیگر از انواع ویتامین B و املاحی مانند سلنیوم، آهن، کلسیم، فسفر و سدیم است.
او گفت: به دلیل کلسترول بالای تخم مرغ به طور معمول افراد کمتر از این ماده مغذی استفاده میکنند، اما در حال حاضر اثبات شده که دریافت اسیدهای چرب اشباع و ترانس سبب افزایش کلسترول خون میشود همچنین کلسترول غذا نقش بسیار کمی در افزایش کلسترول خون دارد.
متخصص تغذیه گفت: بهترین نوع طبخ تخم مرغ نوع آب پز است، چون از روغن در آن استفاده نمیشود.
انتهای پیام/ی