![کره شمالی: سلاحهای هستهای ما برای مذاکره نیست، برای جنگ است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330091_733.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، علی صفر ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی کشور ضمن تبیین دستورالعمل نظارت تشدیدی بر شرکتهای مرغ مادر و جوجه کشی که در حال تدوین است در گلستان گفت: در خصوص اجرای این دستورالعمل انتظار ما از مسئولین فنی بهداشتی شرکتهای مذکور این است که بحث ممیزی را جدی گرفته و نهایت همکاری را با مجموعه دامپزشکی داشته باشند تا طرح ساماندهی تولید و توزیع جوجه یکروزه به نحو مطلوب اجرایی شود.
او همچنین در خصوص اجرای این طرح گفت: استان گلستان با دارا بودن ۷ کارخانه جوجه کشی و مجموع ۵ درصد تولید کشور به عنوان استان پایلوت در اجرای طرح مد نظر قرار گرفته است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در حال حاضر ۱۲۰ کارخانه جوجه کشی در کشور فعال هستند که انتظار میرود با اجرای این طرح و عملیاتی نمودن سیستم ثبت اطلاعات و دادههای مربوط به تولید جوجه یک روزه وضعیت تولید مرغ گوشتی نیز در کشور ساماندهی شود.
انتهای پیام/م