به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه مبارک رمضان دل تنگ مومنان الهی را صفا داده است. در ماه رمضان، بسیاری از روزه داران هر روز یک جزء از قرآن کریم را میخوانند؛ برخی تنها به قرائت آیات الهی اکتفا میکنند و برخی معنی و تفسیر آن را نیز از نظر میگذرانند.
باشگاه خبرنگاران جوان هم در اقدامی تازه، به انتشار بخشی از تفسیر هر جزء با توجه به «تفسیر نور حجت الاسلام و المسلمین قرائتی» میپردازد. هر روز ماه رمضان با انتخاب یک یا چند آیه از جزء مربوط، بخشی از صحبتهای آقای قرائتی درباره آن را به صورت فایل صوتی در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم.
امروز سراغ آیاتی از سوره عنکبوت می رویم؛
خداوند در آیه اول تا سوم سوره عنکبوت میفرماید: " الم. أَحَسِبَ النّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنّا وَ هُمْ لایُفْتَنُونَ وَ لَقَدْ فَتَنَّا الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَلَیَعْلَمَنَّ اللّهُ الَّذِینَ صَدَقُوا وَ لَیَعْلَمَنَّ الْکاذِبِینَ " الم. آیا مردم گمان کردند همین که بگویند: «ایمان آوردیم» به حال خود رها مى شوند و آزمایش نخواهند شد؟! ما کسانى را که پیش از آنان بودند آزمودیم؛ باید علم خدا درباره کسانى که راست مى گویند و کسانى که دروغ مى گویند تحقق یابد! "
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی پیام این آیه را این گونه بیان کرد: پیام اول این است که ایمان تنها با زبان و شعار نیست؛ بلکه همراه با آزمایش است. دلیل آزمایشهاى الهى، عینى و محقّق شدن علم ازلى خداوند و جدا شدن مؤمنان واقعى و شکوفا شدن استعدادهاى درونى و به فعلیّت رسیدن آنهاست.
انتهای پیام/