![صنعت خودرو یک قدم برای اجرای اصل ۴۴ برداشت](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20329080_794.jpg)
در گفتوگوی تفصیلی باشگاه خبرنگاران جوان با یک کارشناس صنعت خودرو مطرح شد؛
صنعت خودرو یک قدم برای اجرای اصل ۴۴ برداشت
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،محمودرضا شیرازی شهردار آبادان در حکمی معاونت اداری مالی سازمان سیما ، منظر و فضای سبز شهری را به امیر حکیمی سپرد.
آیین معارفه امیر حکیمی و قدردانی از زحمات حسین مجدم معاون پیشین صبح امروز در محل سازمان سیما منظر و با حضور یوسف دریس معاون اداری مالی شهردار و امیر حسین روشندل معاون حراست شهرداری آبادان برگزار شد.
حسین مجدم معاون پیشین این سازمان هفته گذشته به منطقه دو شهرداری رفت و عهده دار معاونت اداری مالی منطقه دو شد.
شهردار آبادان همچنین در حکمی دیگر ، ضمن قدردانی از زحمات مهدی ذوقی مسئول پیشین فنی و شهرسازی منطقه یک ، رحیم آلبوغبیش را به جای وی منصوب کرد.
آیین معارفه آلبوغبیش با حضور امید طه زاده معاون شهرسازی شهردار و روشندل معاون حراست صبح امروز برگزار شد.
انتهای پیام/ د