در این مطلب دستورالعمل تهیه چیکن پارمزان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذا‌های ایتالیایی معمولاً جزو محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌ها هستند. چیکن پارمزان شاید به اندازه پاستا و پیتزا شناخته شده نباشه، اما قطعاً ارزشش رو داره که امتحانش کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد تخم مرغ
۲ حبه سیر
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
۱ پیمانه پنیر پارمسان
۵۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری روغن


بیشتربخوانید


دستور تهیه:

سینه مرغ رو از پهنا، به دو قسمت برش بزنید.
داخل یک کاسه، تخم مرغ رو با سیر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، مرغ‌ها رو توی این مخلوط بچرخونید و داخل ظرف پنیر پارمسان رنده شده قرار بدید و پنیر رو روش بریزید تا خوب پنیر‌ها به مرغ بچسبه.
داخل تابه، کره و روغن رو بریزید و بذارید آب بشه، سپس مرغ‌های آغشته به پنیر رو داخل تابه خوب سرخ و سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار