رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید گوشت مرغ استان طی هشت سال اخیر بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، الیاس تاج الدینی رئیس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت : ۱۳هزار و ۸۴۰ تن میزان تولید گوشت قرمز استان در سال ۹۲ بوده که در سال ۹۹ این میزان به ۱۶ هزار و ۳۸۶ تن رسیده است.

تاج الدینی افزود: میزان شیرخام تولیدی کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۲ به ۸۴ هزار و ۲۰۰ تن می رسید که این میزان در سال ۹۹ به ۱۰۰هزار و ۸۷۹ تن رسیده است.

او خاطرنشان کرد: ۷۳۷۸ تن گوشت مرغ تولید شده استان طی سال ۹۲ بوده که در سال ۹۹ این میزان به ۱۴ هزار و ۸۸۰ تن رسید.

تاج الدینی با بیان اینکه در سال ۹۲ تولید تخم مرغ در این استان ۲۴۳۹ تن بود، بیان کرد: در سال ۹۹ این میزان به ۵۲۳۱ تن رسیده است.

انتهای پيام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.