مدیرعامل سازمان صنایع کوچک خبر داد؛

احیای ۱۵۵۷ واحد راکد در شهرک های صنعتی

رسولیان گفت: در سال گذشته ۱۵۵۷ واحد راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی احیا شده که برای ۲۷ هزار نفر شغل به وجود آورده است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رسولیان معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست بررسی و ارائه بسته پیشنهادی وزارت صمت برای پشتیبانی و مانع زدایی از تولید که با حضور وزیر صمت، نمایندگان مجلس، انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته هدف گذاری برای احیای ۱۵۰۰ واحد راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی انجام شده بود که توانستیم بیش از هدف و ۱۵۵۷ واحد راکد را احیا کنیم.

او افزود: احیای این تعداد واحد راکد و بازگشت به چرخه تولید آنها، برای ۲۷ هزار نفر شغل به وجود آورده است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه به افزایش ۱۴۳ درصدی قرارداد‌های واگذاری زمین در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد و گفت: این رقم نشانگر علاقه و تمایل سرمایه‌گذاران و کارآفرینان برای فعالیت تولیدی در درون شهرک‌ها و‌نواحی صنعتی علیرغم همه مشکلات، تنگنا‌ها و تحریم‌های ظالمانه است.

رسولیان تصریح کرد: با وجود تمام شرایط سخت تحریمی، اما شاهد رشد ۳۰ درصدی سرمایه گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در سال گذشته بودیم.

او در خصوص تامین اعتبارات لازم برای تکمیل زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، بیان کرد: در سال گذشته ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌ها برای استقرار واحد‌های صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور هزینه شده است.

معاون وزیر صمت اظهار کرد: سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان طرح در حال اجرا در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور وجود دارد.

رسولیان در ادامه با اشاره به آمار‌های کلی از سازمان متبوع خود گفت: ۸۲۸ شهرک، ناحیه و منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارد، ۴۸ هزار و ۱۲۶ واحد صنعتی در این شهرک‌ها و نواحی مشغول به کارند که همه این واحد‌ها مربوط به ۴۰ ساله اخیر و پس از پیروزی انقلاب اسلامی هستند. ۴۴ هزار واحد صنعتی و تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در حال احداث هستند.

شناسایی بیش از یک هزار و ۲۰۰ محدوده معدنی امید بخش

در ادامه اسدالله کشاورز سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت از شناسایی بیش از یک هزار و ۲۰۰ محدوده معدنی امید بخش خبر داد و گفت: ۷۵۳ فقره از این محدوده‌ها به دارندگان خود پهنه واگذار می‌شود. همچنین نزدیک به ۵۰۰ پهنه معدنی از طریق مزایده در اختیار واجدین شرایط و افراد دارای اهلیت و صلاحیت برای فعال‌سازی قرار خواهند گرفت. ۳۱۰ پهنه در کل کشور به مساحت بیش از یک میلیون کیلومتر مربع برای فعالسازی و آزادسازی وجود دارد.

او ادامه داد: از این ۳۱۰ پهنه معدنی حدود ۱۲۰ پهنه معدنی آزادسازی شده و مطالعات آن به اتمام رسیده است و مطالعات ۱۹۰ پهنه دیگر نیز در دست اقدام است. همچنین تعداد محدوده‌های ثبت شده توسط سامانه کاداستر بیش از ۸ هزار و ۴۱۶ مورد است که ۸۵۲ مورد استعلام آن انجام گرفته است.

این مقام مسئول گفت: در سال ۱۳۹۹ حدود یک هزار و ۸۹ پروانه اکتشاف صادر شده است که این پروانه‌ها مساحتی حدود ۸ هزار و ۸۵۱ کیلومتر مربع را در بر می‌گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار