به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نوربخش حاتمی مدیر جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : در انتهای سال ۹۷ بر اساس ظرفیتهای بخش کشاورزی استان کرمانشاه برنامه سه ساله توسعه و پیشرفت کشاورزی برای استان در دستور کار قرار گرفته و تهیه و تدوین شد.
او گفت : ایجاد اشتغال و تولید پایدار و افزایش سرانه بهرهوری یکی از اولویتهای اصلی برنامه توسعه کشاورزی استان کرمانشاه بوده، اما توجه شده که به هر قیمتی تولیدات افزایش پیدا نکند، زیرا ما مسئول حفظ منابع آب و خاک برای نسل آینده نیز خواهیم بود.
مدیر جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به افزایش تولیدات محصولات کشاورزی در استان کرمانشاه افزود: در سال ۹۷ میزان تولیدات کشاورزی استان کرمانشاه ۴.۳ میلیون تن بوده، اما هم اکنون این تولیدات به ۵.۱ میلیون تن افزایش پیدا کرده است.
حاتمی با بیان اینکه برای تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن باید به موضوع صنایع تبدیلی توجه شود، افزود: تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن نیازمند پیوند زدن محصولات کشاورزی به صنایع تبدیلی است که خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته تولیدات صنایع تبدیلی استان کرمانشاه از یک میلیون و ۴۶۴ هزار تن در سال ۹۷ به ۲ میلیون ۲۲۳ هزار تن در سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرده است.
او ادامه داد: یکی از مشکلاتی که بخش کشاورزی در استان کرمانشاه با آن رو به رو بوده، نبود زیر ساخت لازم برای انبار کردن محصولات در سردخانهها است که باعث عدم عرضه یکنواخت محصولاتی مانند سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز و سبزیجات شده است.
مدیر جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در بخش افزایش ظرفیت سردخانهها با برنامهریزی صورت گرفته ظرفیت سرخانهها های استان کرمانشاه از پنج هزار تن در سال ۹۸ به ۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرده است .
انتهای پیام/د