رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: بیش از ۹۵ درصد از کارکنان حوزه سلامت در جنوب کرمان، نوبت نخست واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اصغر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت امروز در جلسه شورای مدیران این دانشگاه گفت: جنوب کرمان همچنان در پیک چهارم کووید ۱۹ قرار دارد که به نظر می‌رسد در مقایسه با پیک‌های قبلی، عمیق‌تر و سنگین‌تر است.

او با اشاره به تأمین امکانات ضروری برای بیماران کرونایی افزود: در این شرایط خاص برای نجات جان بیماران درگیر با کرونا، عمده‌ترین بحث اکسیژن است که دستگاه‌های اکسیژن ساز و تانک ذخیره در بیمارستان‌های جیرفت و کهنوج نصب شده تا با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به درمان بیماران اقدام کنیم.

مکارم با بیان اینکه بزرگترین رسالت ما نجات جان مردم است، تصریح کرد: بخش سوم ویژه بیماران کرونایی هم در بیمارستان امام جیرفت راه اندازی شد.

او بیان کرد: کرونا بیماری ویروسی و درمان‌ها هم کمکی است، لذا باید ابلاغیه‌های وزارتخانه درباره شیوه‌های درمان ملاک عمل باشد تا نظرات مختلف سبب تردید در بیماران نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به اهمیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کنترل بیماری اشاره کرد و افزود: ما می‌دانیم، اصناف از نظر اقتصادی مشکلاتی دارند؛ ولی واقعیت این است که ویروس به مردم رحم نمی‌کند، پس باید دقت کنیم دستورالعمل‌ها اجرا شود تا زنجیره انتقال هر چه سریعتر قطع شود و از این پیک هم با کمترین مشکل عبور کنیم.

مکارم ضمن تأکید بر لزوم ادامه همکاری‌های بین بخشی در کنترل بیماری تصریح کرد: هر روز شاهد گونه‌ای جدید از کووید۱۹ هستیم که در استان‌های همجوار ما نیز مواردی از نوع هندی مشاهده شده است با وجود این خطرات، باید تردد‌ها در منطقه کنترل شده باشد.

او با بیان اینکه شرایط موجود نشان دهنده این است که در قله پیک بیماری کووید ۱۹ هستیم و در صورتی که نکات بهداشتی رعایت شود، پیک نزولی خواهد شد، گفت: بیش از ۹۵ درصد از کارکنان حوزه سلامت در جنوب کرمان نوبت نخست واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: علی رغم هیاهویی که درباره واکسن آسترازنکا شد، خوشبختانه هیچ موردی از عارضه جدی در اثر واکسیناسیون در بین دریافت کنندگان نداشته ایم.

مکارم با اعلام اینکه برخی در فضای مجازی مطالبی غیر علمی منتشر کردند که مردم را سردرگم کرد، افزود: این واکسن کمترین عوارض را در بین واکسن‌ها در کشور داشته است؛ البته بعضی از عوارض خفیف، مانند همه واکسن‌ها، دور از انتظار نیست.

او تصریح کرد: در حال حاضر واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال بر اساس اولویت‌ها در حال انجام است که حدود ۱۰ هزار نفر را در منطقه شامل می‌شود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.