مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه طرح پیش آگاهی مبارزه با آفات در باغ‌ های استان اجرا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، حسین لایقی مطلق مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای نخستین بار سه طرح پیش آگاهی مبارزه با آفات کرم سیب و کرم خوشه خوار انگور در باغ‌ های استان اجرا شده است.
 
لایقی مطلق افزود: در این طرح که در باغ‌ های شهرستان‌ های بویراحمد و دنا در حال اجرا است، با نصب دیتالاگر و تله‌ های فرمونی و برداشت داده‌ های مربوطه و ارسال به دفتر پیش آگاهی ارائه و مدل پیش آگاهی برای تعیین بهترین زمان مبارزه با نسل‌های کرم سیب و کرم خوشه خوار انگور ارائه می‌شود.

او با بیان اینکه این طرح‌ ها با انعقاد قرار داد با کلینیک‌ های گیاه پزشکی اجرایی شده است اضافه کرد: به همین منظور چهار دستگاه دیتالاگر دیگر خریداری و در باغستان‌ های مرکبات مناطق گرمسیری استان نیز نصب شده است.
 
لایقی مطلق طرح مبارزه با ملخ‌ های بومی را از دیگر برنامه‌ های در دست اجرای حوزه حفظ نباتات کهگیلویه و بویراحمد در بهار امسال اعلام کرد و گفت: تاکنون مبارزه با این آفت در سطح ۲۰۰ هکتار از مزارع شهرستان‌ های بویراحمد و دنا انجام شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: طرح پایش مزارع و مراتع کهگیلویه و بویراحمد برای شناسایی آفت ملخ صحرایی تا تیر ماه امسال ادامه دارد.
 
لایقی مطلق با بیان اینکه بیشترین میزان پایش در مراتع شهرستان‌ های گچساران، باشت و بهمئی انجام شده است افزود: طرح پایش مراتع و مزارع استان از مهر ماه سال ۱۳۹۹ برای شناسایی آفت ملخ آغاز شده و تاکنون ۱۴۰هزار هکتار از مراتع شهرستان‌ های مختلف استان پایش شده است.
 
انتهای پيام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.