به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، صبح دوشنبه، ششم اردیبهشت ماه، بیست و سومین آئین پویش ره سلامت، آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا با حضور وزیر بهداشت و درمان، استاندار اصفهان، نماینده، ولی فقیه در استان اصفهان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان استانی و رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان و کاشان، معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه و مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
طاهره چنگیز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان، در این مراسم و ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار کرد: از شرکت فولاد مبارکه به پاس همراهی یک ساله با دانشگاه علوم پزشکی تقدیر میکنیم.
او افزود: آنچه بارها و بارها گفته شده این است که فارغ از کمکهای ریالی شرکت فولاد مبارکه در مقابله با کرونا، با تأمین رایگان اکسیژن بیمارستانها و مراکز درمانی توسط این شرکت به آسودگی خاطر در تأمین این ماده حیاتی برای بیماران مبتلا به کرونا رسیدیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: اهمیت و ضرورت اقدام شرکت فولاد مبارکه آنجا نمایان میشود که مراکز درمانی با محدودیت تأمین اکسیژن و تجهیزات تانک اکسیژن و عدم دسترسی به اکسیژن سازها مواجه بودند که با حمایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان برطرف شد.
چنگیز با بیان اینکه اقدام شرکت فولاد مبارکه در تأمین رایگان اکسیژن مورد نیاز مراکز درمانی به دغدغه تأمین اکسیژن برای بیماران کرونایی خاتمه داد، گفت: تأمین اکسیژن رایگان توسط شرکت فولاد مبارکه به نیاز مراکز درمانی استان اصفهان، استانهای هم جوار و حتی برخی بیمارستانهای شهر تهران پاسخ داد.
او خاطرنشان کرد: داروی اصلی بیماران مبتلا به کرونا اکسیژن است؛ به بیان دیگر دارویی مهمتر از اکسیژن برای این بیماران وجود ندارد. امیدواریم سایر صنایع که به نوعی با اکسیژن به عنوان یک محصول فرعی سر و کار دارند هم به کمک بیمارستان و مراکز درمان بیایند. اگر این اتفاق رخ دهد دیگر لازم نیست بیمارستانهای کشور با دغدغه تأمین اکسیژن مواجه باشند.
همراهی پیوسته فولاد مبارکه با مردم؛ از مقابله با کرونا تا کمک به تحصیل دانشجویان
سید مهدی نقوی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه اصفهان، نیز در این حاشیه این جلسه در خصوص اقدامات این شرکت در دوران شیوع کرونا اظهار داشت: با شیوع بیماری کرونا در کشور، فولاد مبارکه به عنوان یک شرکت مسئولیتپذیر تلاش کرد در کنار مردم قرار بگیرد و در شرایط خاص و ویژه کشور کمکهای بسیاری را ارائه داد.
او ادامه داد: اختصاص بودجه قابل توجه برای خریداری تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی و ارائه اکسیژن رایگان به بیمارستانهای کشور از جمله اقدامات مهم فولاد مبارکه و شرکتهای تابعه نظیر فولاد هرمزگان، فولاد سنگان، فولاد امیرکبیر کاشان و … در راستای مسئولیتهای اجتماعی این شرکت محسوب میشود.
معاون تکنولوژی فولاد مبارکه اصفهان با توجه به قرار گرفتن کشور در موج چهارم کرونا عنوان کرد: در حال حاضر و با شروع موج چهارم کرونا همچنان مهمترین نیاز یک بیمار کرونایی اکسیژن است. بر اساس سخن پزشکان زمانی که فردی به بیماری کرونا مبتلا میشود، ۷ برابر گذشته به اکسیژن نیاز دارد بنابراین فولاد مبارکه تلاش کرده است مهمترین فاکتور مورد نیاز بیمارستانها را در اختیار آنها قرار دهد تا بیمارستانها دغدغهای در خصوص تأمین اکسیژن نداشته باشند
نقوی خاطرنشان کرد: اقدامات حوزه بیماری کرونا تنها یکی از اقدامات مسئولیتهای اجتماعی فولاد مبارکه به شمار میرود. این شرکت در مسائل دیگری مانند آب، محیط زیست، تحصیل دانشجویان در دوران کرونا و … نیز اقداماتی انجام داده، اما این روزها اقدامات کرونایی با توجه به حساسیت شرایط و خطر پیش روی مردم، به صورت خاص از سوی شرکت فولاد مبارکه دنبال میشود.
نقش مهم شرکت فولاد مبارکه در مقابله با شیوع کرونا
کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اقدامات شرکتها به ویژه فولاد مبارکه در مقابله با کرونا اظهار داشت: در مسیر بسیج ملی مقابله با کرونا شاهد مشارکت بخشهای مختلف اعم از انجمنها و مؤسسات غیر دولتی، خیریهها، نهادهای مردمی، سازمانها و بخش خصوصی شامل سازمانهای تجاری و صنعتی بودیم.
او افزود: در این راستا شرکتهایی که سابقه بیشتری در حوزه مسئولیتهای اجتماعی داشتند، کمکهای شایانی کردند که امیدواریم ارتقا پیدا کند.
رییس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت تصریح کرد: بخشی از این یاری رسانی در قالب پویش ره سلامت به فعالیتهای اطلاع رسانی و مشارکت نشانهای تجاری آغاز شد. شرکت فولاد مبارکه و تعدادی از شرکتهای بزرگ در استانهای مختلف، نقش قابل توجهی در تأمین اکسیژن مورد نیاز و پشتیبانی در حوزههای دیگر ایفا کردند که قابل تحسین بوده و امیدواریم که در ماههای آتی ادامه داشته باشد.
جهانپور ادامه داد: شرکتهای بسیاری از جمله فولاد مبارکه در طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا، نه تنها در محدوده جغرافیایی خودشان بلکه به استانهای دیگر نیز کمکهای شایانی کردند. حوزه مسئولیتهای اجتماعی برای برندها و شرکتهای مختلف، حوزهای است که علاوه بر تعهدات انسانی و اخلاقی در حوزه توسعه سازمانها و مسیری که در آینده پیش رو دارند تسهیلگر خواهد بود.
گفتنی است: در بیست و سومین آئین پویش ره سلامت، آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا، وزیر بهداشت و درمان از حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه، به دلیل اقدامات مؤثر این شرکت در مدیریت بحران کرونا اعم از تأمین اکسیژن رایگان بیماران مبتلا به کرونا و تجهیز مراکز درمانی تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/م