در گزارش زیر طرز تهیه جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باز هم یه رسپی از محبوب دلها، سیب زمینی داریم که خیلی خوشمزه، سریع و جذابه.

مواد لازم

 ۴ عدد سیب زمینی متوسط
 ۱ قاشق مرباخوری رزماری خرد شده
 ۱ قاشق مرباخوری آویشن
 ۱ قاشق مرباخوری پاپریکا
 به مقدار لازم روغن زیتون
 به مقدار لازم نمک و فلفل


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پیراشکی سیب زمینی روسی و ماکارونی بدون گوشت خوشمزه و لذیذ تا لقمه قارچ کبابی با نان پیتا + تصاویر


دستور تهیه

سیب زمینی‌ها رو خوب میشوریم و نصف می‌کنیم و هر نصف رو به ۳ قسمت تقسیم می‌کنیم و توی ظرف می‌ریزیم.

روغن زیتون و ادویه‌ها رو اضافه می‌کنیم و خوب هم میزنیم (بازم اگه فکر کردین روغن زیتون لازم داره اضافه کنید.)

روی ظرف فر روغن زیتون میمالیم و سیب زمینی‌ها رو توی ظرف (طوری که پوست سیب زمینی رو به بیرون باشه) می‌چینیم.

با دمای ۲۲۰ درجه میزاریم ۴۵ دقیقه بپزه. (هر ۱۵ دقیقه هم سیب زمینی‌ها رو بچرخونید که همه طرفش خوب برشته بشه.)
سیب زمینی هارو با سس کچاپ و سس خردل میل کنید. نوش جان.

سالاد قارچ
اگه شما جزو اون دسته از افرادی هستین که به دنبال یک غذای ساده و سبک هستن ما می‌تونیم به شما سالاد قارچ رو معرفی کنیم. کسانی که رژیم غذایی دارن می‌تونن از این سالاد خوشمزه استفاده کنن. سالاد قارچ جزو سالاد‌های مقوی و پر انرژیه که می‌توان به سادگی و با کمترین زمان تهیه نمود. قارچ استفاده شده در این سالاد به عنوان ماده‌ای پر ارزش شناخته می‌شه و از ارزش غذایی بالایی برخورداره. در ایران از قارچ در بیشتر خوراک و غذا‌ها استفاده می‌شه که این امری خوشحال کننده ست.

مواد لازم

 ۴۰۰ گرم قارچ
 ۱ قوطی کنسرو نخود فرنگی
 ۱ عدد گوجه فرنگی
 ۱۰۰ گرم کنسرو ذرت
 ۲۰ عدد پیازچه
 ۱ عدد خیار
 ۵ قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده)
 ۱ عدد لیموترش
 ۱ ساقه کرفس
 نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
 روغن زیتون (به میزان لازم)

دستور تهیه

ابتدا همه مواد رو به شکل‌های دلخواه خرد و باهم مخلوط می‌کنیم.

سپس به این مواد نمک، فلفل و روغن زیتون اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

سالاد شما آماده ست.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.