مجید اسدی رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک به همت گروه های بازرسی بهداشتی دامپزشکی به منظور نظارت بهینه بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی تا ۲۳ اردیبهشت خبرداد.
او افزود: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان کلیه مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، جگرکی، کبابی، رستوران ها، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه دام، کارگاههای فرآوری و بسته بندی لبنیات، به همت ۲ گروه بازرسی بهداشتی دامپزشکی به طور مستمر در سطح شهرستان نظارت میشود.
اسدی تصریح کرد: از جمله وظایف شبکه دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، استحصال، حملونقل، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی است که این امر بهصورت مستمر و بر اساس شیوهنامه نظارتی در طی سال به نحو مناسب به منظور ارتقا سطح سلامت و صیانت از حقوق مصرفکنندگان انجام میشود که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا دارد.
او با اشاره بر شرایط اخیر و بروز موج چهارم بیماری COVID ۱۹ و ضمن تاکید بر نکات و الزامات بهداشتی به خصوص استفاده از تجهیزات ایمنی فردی کارکنان مراکز عرضه گوشت سفید و قرمز برای مقابله و پیشگیری از انتقال بیماریهای ویروسی نظیر کرونا گفت: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، لازم است شهروندان از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
مجید اسدی در پایان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف غیربهداشتی مرتبط با دامپزشکی میتوانند با شماره ۰۳۴۳۴۱۱۲۰۳۴
تماس بگیرند تا برخورد قانونی و لازم در این زمینه صورت گیرد.
انتهای پیام/ی