در گزارش زیر طرز تهیه شکلات تروف ترکی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شکلات تروف ترکی را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

بیسکویت ساده  ۱۰۰ گرم
بیسکویت ویفری شکلاتی  ۱۰۰ گرم
شیر خشک قنادی  ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو  ۳ قاشق غذا خوری
کره  ۵۰ گرم
شیر  ۱/۴ پیمانه
بادام خردشده  ۳ قاشق غذا خوری
گردو خردشده  ۳ قاشق غذا خوری
نوتلا  ۲ قاشق غذا خوری
شکلات تلخ  ۲۰۰ گرم
فندق خردشده  ۴ قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

بیسکویت ویفر شکلاتی را با دست خرد کنید و در کاسه‌ای ریخته و بیسکویت ساده آسیاب شده و شیر خشک قنادی وپودر کاکائو و کره آب شده وشیر و بادام و گردو خردشده و نوتلا را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدست درست شود از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست گرد کنید تمام خمیر را که گرد کردید به مدت پنج دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید و فندق خرد شده را به شکلات اضافه کنید وهم بزنید و شکلات‌ها را از فریزر خارج کرده و درون شکلات بغلتانید.

نوش جان

سایر نکات:

این شکلات‌ها به خاطر داشتن شیر خشک ماندگاری بالایی دارند.

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار