به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شکلات تروف ترکی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
بیسکویت ساده ۱۰۰ گرم
بیسکویت ویفری شکلاتی ۱۰۰ گرم
شیر خشک قنادی ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۴ پیمانه
بادام خردشده ۳ قاشق غذا خوری
گردو خردشده ۳ قاشق غذا خوری
نوتلا ۲ قاشق غذا خوری
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
فندق خردشده ۴ قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
بیسکویت ویفر شکلاتی را با دست خرد کنید و در کاسهای ریخته و بیسکویت ساده آسیاب شده و شیر خشک قنادی وپودر کاکائو و کره آب شده وشیر و بادام و گردو خردشده و نوتلا را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدست درست شود از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست گرد کنید تمام خمیر را که گرد کردید به مدت پنج دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید و فندق خرد شده را به شکلات اضافه کنید وهم بزنید و شکلاتها را از فریزر خارج کرده و درون شکلات بغلتانید.
نوش جان
سایر نکات:
این شکلاتها به خاطر داشتن شیر خشک ماندگاری بالایی دارند.
منبع:سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/