به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العین، روزه داری برای عموم افراد فواید بسیاری دارد، این فواید برای بیماران مبتلا به مشکل در قفسه سینه مضاعف است، به خصوص برای کسانی که از مشکلات مربوط به ریفلاکس و عفونت دیواره معده رنج میبرند.
روزه داری به شکل قابل توجهی باعث بهبود عفونت در دیواره معده می شود، این امر بر بهبود وضعیت ریهها نیز تاثیر بسزایی دارد.
روزه داری در ماه رمضان به کاهش میزان کلسترول و چربیهای مضر کمک میکند، این ویژگی منجر به تحریک گردش خون در بدن و ریهها میشود و در نتیجه عملکرد ریهها را بهبود میبخشد و سطح اکسیژن را در خون افزایش میدهد.
غذاهایی که مبتلایان با آلرژی قفسه سینه باید از آنها اجتناب کنند
دکتر سامح احمد، مشاور بیماری قفسه سینه در مصر اظهار کرد: گروهی از خوراکی ها مانند انبه، موز، توت فرنگی، تخم مرغ، ماهی و لبنیات و... هستند که مبتلایان به آلرژی به ویژه در ماه مبارک رمضان، باید از آنها اجتناب کنند.
این پزشک متخصص به بیماران مبتلا به آلرژی در ماه رمضان توصیه کرد:
- این بیماران در وعدههای غذایی قبل از سحر خوراکی هایی که حساسیت دارند را مصرف نکنند.
- مصرف مایعات گرم خصوصاً انیسون، نعناع و برگ گواوا را افزایش دهید، زیرا باعث گشادی رگها میشوند، دستگاه تنفسی را آرام میکنند و احتمال عفونت قفسه سینه را کاهش میدهند.
- این افراد باید از استشمام بوهایی مانند عطر، بخور و آفت کشها که باعث مشکلات تنفسی و تحریک قفسه سینه میشوند، خودداری کنند.
- از اجتماعات ماه رمضانی دور باشند، زیرا این گروه بیشتر در معرض خطر عفونت تنفسی هستند.
- در مواردی که بیماران مبتلا به آلرژی قفسه سینه در یک جمع شرکت کنند، باید فاصله اجتماعی را همراه با استفاده از ماسک و الکل رعایت کنند.
- هنگام خروج از خانه ترجیح داده میشود در مکانهای باز یا دارای تهویه مناسب بمانید.
- افراد روزه دار، روزانه ۳ تا ۴ لیتر آب بیشتر بنوشند تا دچار کم آبی نشوند؛ البته این برای هر شخصی و نه فقط بیمار ضروری است.
- اگر یک بیمار آلرژیک قفسه سینه در طول ماه رمضان دچار سرفه شدید یا تنگی نفس شود، میتواند طبق تجویز پزشک از دستگاه جلسات بخار یا نبولایزر استفاده کند.
- اگر بیماران در طی روزه داری دچار مشکلات تنفسی شوند، میتوانند به مواد استنشاقی که در آب جوش قرار میگیرند، اعتماد کنند و از آن استنشاق کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/