در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک قالبی بادمجان و پاستا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:

بادمجان...... ۴ عدد

نمک و فلفل..... به میزان لازم

پاستا (پنه) ..... ۵۰۰ گرم

روغن زیتون.....۱ قاشق سوپخوری

پیاز خردکرده...... ۱ عدد

سیر رنده کرده...... ۲ حبه

ذرت کنسروی..... ۳ قاشق سوپخوری

نخودفرنگی کنسروی.... ۲ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌کرده.... ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ همزده..... ۱ عدد

گوجه‌فرنگی خردکرده..... ۲۰۰ گرم

ریحان خردکرده ...۱ قاشق سوپخوری

اسفناج پخته......۱۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

روغن زیتون...... ۱ قاشق سوپخوری

سرکه‌ی سفید..... ۲ قاشق سوپخوری

ریحان خردکرده..... ۱ قاشق سوپخوری

شکر.... ۱ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را بشوئید و به کمک پوست‌کن از طول، به ورقه‌های نازک ببرید و در آب نمک بخوابانید. آن‌گاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبکش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. اکنون ظرف نسوزی را چرب کنید و بادمجان‌ها را در آن بچینید به گونه‌ای که کف و دیواره‌ی ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجان‌ها از دیواره بلندتر باشد اکنون قدری از مایه‌ی فراهم‌کرده را روی بادمجان‌ها بریزید و یک لایه اسفناج پخته رویش بگذارید. دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایه‌ی دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینک با بادمجان – که از دیواره‌ها بلندتر است -روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی که تا نیمه از آب پر کرده‌اید، قرار دهید. حال قالب را در فر گرم‌کرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه، خوراک را بپزید و با سس میل کنید.

روش تهیه‌ی سس: همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.