مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت علی(ع) لارستان با اجرای طرح جمع‌آوری و فروش کاغذهای باطله شهروندان، از فرزندان ایتام نیازمند حمایت مالی می کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مؤسسات خیریه به عنوان یکی از برکات انقلاب اسلامی طی دهه‌های اخیر همواره از حامیان ایتام، نیازمندان، اقشارآسیب‌پذیر و محروم بوده‌اند و در کنار نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی، توانسته‌اند نقش بسزایی در رفع مشکلات و محرومیت‌ها ایفا کنند.

مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع)  شهر لار از جمله این مراکز خیریه است که توانسته در طول نزدیک به سه دهه از شروع فعالیت خود، خدمات بسیاری را به افراد و خانواده های تحت‌پوشش خود ارائه کند و آنان را در برابر آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی یاری برساند.

یوسف فرخاری مدیر مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع) شهر لار با ارائه مختصری از تاریخچه این مؤسسه، گفت: مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع) شهر لار در ۲۳ آبان‌ماه سال ۱۳۷۶ مصادف با شب میلاد حضرت امیر المومنین علی (ع) با هدف یاری رساندن مادی و معنوی به ایتام نیازمند و  تایید حضرت آیت‌الله سیدعبدالعلی آیت‌اللهی (ره) امام جمعه فقید لار و حضرت آیت‌الله سید مجتبی موسوی‌لاری (ره) نماینده فقید ولی فقیه در لارستان فعالیت خود را آغاز کرد.

یوسف فرخاری  بیان کرد: با اخذ مدارک و تشکیل پرونده برای مددجویان  پس از انجام تحقیقات اولیه از سوی مامور تحقیق و تایید  آنان، فرزندان پسر این خانواده ها در زمان تحصیل یا  ترک تحصیل تاسن ۱۵ سالگی و فرزندان دختر تا پیش از عقد و حداکثر  ۲۵ سال سن تحت حمایت مادی و معنوی این موسسه  قرار می‌گیرند.

او، تعداد افراد تحت پوشش موسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع)  لارستان را ۲۵۰ یتیم نیازمند ساکن شهر لار در قالب ۱۵۱ خانوار برشمرد و  تصریح کرد: میزان کمک‌ها مناسب با میزان مشارکت  خیراندیشان در هر ماه متفاوت است که به طور معمول به ازای هر نفر ماهیانه ۱۵۰ هزار تومان مستمری پرداخت می‌شود.

فرخاری، ادامه داد: پرداخت کمک هزینه و ایجاد اشتغال برای ایتام، توزیع خواربار ماهیانه، کفاره روزه، وجوه اهدایی با عنوان طرح اکرام ایتام، پرداخت وام قرض‌الحسنه از محل سپرده خیران و وجوهات تحت اختیار، توزیع وسایل خانگی نو و  اهدایی از سوی شهروندان، پرداخت کمک هزینه درمان، توزیع غذای گرم از محل نذورات همشهریان و پرداخت عیدی از محل فطریه  است.

مدیر مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع) شهر لار، با تاکید بر  انجام طرح‌های عمرانی به منظور بهسازی منازل نیازمندان و ایتام، افزود: پرداخت کمک هزینه تعمیر مسکن، گازکشی منازل، ایزوگام سقف، تعمیر حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه از جمله این موارد است.

او، اضافه کرد: پیگیری امور تحصیلی، تشکیل کلاس‌های آموزشی و هنری، برگزاری اردوهای تفریحی، زیارتی و فرهنگی، برگزار مسابقات ورزشی، احکام و قرآن، برگزاری مراسم جشن تولد برای ایتام و اهدای کادو به آن ها، تشویق دانش‌آموزان ممتاز، پرداخت کمک هزینه تحصیلی  دبستان تا دانشگاه از جمله این موارد است.

فرخاری، اظهار کرد: با توجه به اینکه دارالایتام حضرت علی(ع) لارستان یک مؤسسه خیریه بوده و از طرف دولت هیچ گونه اعتباری به آن اختصاص نمی‌یابد، هزینه‌های انجام شده از محل صدقات، نذورات و هدایا است.

مدیر مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع) شهر لار، گفت: اجرای طرح ذبح مرغ و گوسفند در ابتدای هرماه برای تمام طول سال، طرح اکرام ایتام، طرح فروش کاغذ باطله و ضایعات اهدایی شهروندان، وجوه امانی نیک‌اندیشان برای اعطای وام از جمله این طرح‌ها است.

فرخاری بیان کرد: شهروندان و خیران می‌توانند از طریق مراجعه حضوری به آدرس لار، شهر قدیم، چهارراه شهید باقرپوریان یا تماس تلفنی با شماره‌های ۵۲۳۳۳۱۱۴ و ۵۲۳۴۳۱۱۴ همچنین شماره‌های ۰۹۱۷۱۸۱۵۴۷۳ و ۰۹۱۷۳۸۲۰۴۹۹ نسبت به نحوه واریز وجوهات خود کسب اطلاع کنند.

او،تصریح کرد: در زمینه تامین جهیزیه نیز مؤسسه خیریه دارالایتام امام علی(ع) لارستان با مشارکت خیران در سال ۹۹ موفق به تامین و اهدای تعداد ۵ سری جهیزیه برای نوعروسان هر یک به ازای هر نفر ۵ میلیون تومان پرداخت شده است.

مدیر مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع) لار، با بیان اینکه خیران می‌توانند با واریز مستقیم وجوهات به حساب ایتام، انجام کارهای ماندگار مانند ساخت منزل مسکونی، پرداخت اجاره مسکن ایتام یا قبولی سرپرست ایتام، از برکات این کارهای خیر بهره‌مند شوند، ادامه داد: مهمترین اقدامات دارالایتام لارستان  به منظور اشتغالزایی افراد تحت‌پوشش، ایجاد کارگاه خیاطی تولید لباس‌های یک بار مصرف بیمارستانی و دوخت انواع لباس زنانه و بچه گانه، لباس فرم مدارس، چادر نماز، سرویس آشپزخانه، کاور قابلمه، کاور مبل و صندلی، تولید انواع کیسه نان بهداشتی  بوده که از سوی نیک‌اندیشان راه‌اندازی و برای  هشت نفر از دختران ایتام شغل ایجاد شده است.

فرخاری، به راه‌اندازی کارگاه تولید قهوه از هسته خرما در طعم‌های مختلف وانیلی، دارچینی، زنجبیلی، گل‌محمدی و غیره در محل میدان میوه‌ و تره‌بار مرکزی لارستان از محل وجوه امانی نیک‌اندیشان اشاره کرد و افزود: این کارگاه توان تولید روزانه بیش از ۵۰۰ کیلوگرم را دارد که این محصول برای خواص زیاد و بدون عارضه بودن توانسته جایگزین مناسبی به جای قهوه کافئین‌دار و چای شود که با توجه به استقبال هموطنان به سراسر کشور ارسال می‌شود.

مدیر مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع) لار، با بیان اینکه فروشگاه رنگینک در بازار بزرگ لارستان نیز برای توزیع مستقیم قهوه هسته خرما و تولید و توزیع انواع شیرینی‌های محلی و فرآورده‌های خرما راه‌اندازی شده است، اضافه کرد: در صورت  حمایت نیک‌اندیشان زمینه توسعه کارگا‌ه‌های ایجاد شده و مشاغل جدید فراهم می شود.

او، در تشریح اجرای طرح ابتکاری درآمدزایی از کاغذ‌های باطله، گفت: بر اساس شعار کاغذ باطله، زباله نیست یا ریختن حتی یک برگ کاغذ باطله در سطل زباله اسراف است.

فرخاری، بیان کرد: مؤسسه دارالایتام حضرت علی(ع) لارستان اقدام به جمع‌آوری کاغذهای باطله شهروندان کرده که از محل فروش آن توانسته کمک هزینه تحصیلی فرزندان ایتام را فراهم کند.

مدیر مؤسسه خیریه دارالایتام حضرت امام علی(ع) لار،  تصریح کرد: شهروندان می‌توانند با تحویل کاغذ، کتاب، پلاستیک، آهن‌آلات و ضایعات منازل خود به دارالایتام لارستان یا در صورت زیاد بودن از طریق تماس تلفنی اطلاع داده شود تا به درب منازل مراجعه شود و در این امر خیر مشارکت کنند.

فرخاری با برشمردن طرح‌های پیش‌بینی شده برای بهبود کیفیت خدمات در سال ۱۴۰۰، ادامه داد: دریافت نذورات خیران برای اجرای طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برای تامین مسکن، ازدواج و اشتغال و اجاره مسکن ایتام، جذب همکار افتخاری به عنوان رابط طرح اکرام ایتام، دعوت از سرمایه‌گذاران و نیک‌اندیشان در توسعه طرح‌های اشتغالزایی، دعوت به مشارکت بازماندگان اموات و اجرای طرح‌های ماندگار به یاد و نام مرحوم، دعوت به اهداء زمین، مغازه یا مسکن به عنوان صالحات و با نیت نذر ایتام به یاد بانیان خیر است.

منبع: فارس

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار