به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، اکبر شمسی مدیر بیمارستان امیر کبیر اراک گفت: از حجم بالای ملاقات بیماران کرونایی به ستوه آمده ایم و مردم بدانند که ملاقات بیماران کرونایی اکیداً ممنوع است.
شمسی افزود: افراد با ملاقات بیماران کرونایی ضمن در معرض خطر دادن سلامتی خود این بیماری را در جامعه انتشار میدهند.
او اضافه کرد: بیماران کرونایی ملاقات ممنوع هستند و مردم فهیم استان مرکزی این نکته را به خاطر داشته باشند که به هیچ وجه به ملاقات این افراد نروند.
مدیر بیمارستان امیر کبیر اراک با اشاره به افزایش بستریهای کرونایی بیان کرد: ۵۰ تخت در بخش چشم و گوش و حلق و بینی که برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده بود هم تکمیل شده و ۴ مریض در بخش ویژه تحت نظر هستند.
مدیر بیمارستان امیر کبیر اراک بیان کرد: بخش چشم و گوش و حلق و بینی به بخش اطفال دو با ۹ تخت انتقال پیدا کرده و تمامی اعمال جراحی غیر ضروری لغو گردیده است.
او ادامه داد: تعداد زیادی از بیماران قلبی مرکز امیرالمومنین (ع) اراک به این بیمارستان مراجعه میکنند که تعدادمراجعات به این بخش هم افزایش یافته است.
شمس تصریح کرد: مسیر سایر بیماران از جمله بیماران روان (مردان و زنان)، خون، هماتولوژی و سرطان و ... کاملاً جداگانه است و بیمارستان به این نکته توجه ویژهای دارد.
بر اساس رنگ بندی اعلام شده شهرها از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ همه ۱۲ شهرستان استان مرکزی در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند و این استان با سایر رنگها خدا حافظی کرد و این وضعیت همچنان تغییر نکرده است.
طبق اعلام ستاد مدیریت کرونا استان مرکزی تعداد ابتلا و فوتیهای کرونایی این استان افزایش چشمگیر داشته و استان مرکزی جزو استانهای بحرانی با شیب تند ابتلا اعلام شده است.
کرونا ویروس اواخر بهمن ماه ۹۸ وارد کشور و اولین موارد در استان قم مشاهده شد و چند روز بعد در روز اول اسفند ماه همین سال اولین ابتلا به این بیماری در استان مرکزی اعلام شد؛ استان مرکزی بعد از استان قم، دومین استانی بود که ابتلا به کووید ۱۹ را اعلام کرد.
با وجود اینکه استان مرکزی جزو اولین استانهایی است که شیوع ابتلا به کرونا ویروس داشت، با همدلی مردم و مسئولان این ویروس مدیریت شد، اما اکنون تمام شهرستانهای استان مرکزی در وضعیت قرمز قرار دارند.
انتهای پیام / ج