به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ،علیرضا ایزدپور مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به تشکیل پرونده اشتغال برای شهروندان بهبودیافته از اعتیاد در معاونت توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان سمنان گفت : ۱۶ بهبودیافته دارای پرونده اشتغال نیز در نوبت دریافت تسهیلات قرار دارند.
او افزود: بدون تردید مؤثرترین شیوه مقابله با اعتیاد، پیشگیری از مبتلا شدن به آن است، زیرا مادامی که فرد معتاد نشده و اراده اش را از دست نداده است میتواند مصونیت خود را از ابتلا به اعتیاد حفظ کند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان گفت: ارائه آموزشهای صحیح و متناسب با ساختارهای موجود جامعه به اشکال و روشهای مختلف، و افزایش آگاهی و بینش گروههای آسیب پذیر جامعه، به ویژه نوجوانان و جوانان، موجب سلامت بیشتر، و مواجهه بهتر با واقعیتهای زندگی میشود.
ایزدپور ادامه داد: ۱۰ مرکز درمان اعتیاد سرپایی، ۱۴ مرکز اقامتی میانمدت و یک مرکز سرپناه شبانه در استان سمنان به معتادان خدمترسانی میکنند.
او با اشاره به اینکه سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا مراکز میانمدت درمان اعتیاد استان به اندازه نیمی از ظرفیت خود پذیرش داشتند بیان کرد: یک هزار و ۲۳۷ نفر سال ۹۹ در مراکز اقامتی میانمدت استان پذیرش شدند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان افزود: مراکز سرپایی درمان اعتیاد یک نوع از مراکز خدمت رسان در حوزه اعتیاد است که در آن سمزدایی و درمان نگهدارنده با دارو به صورت روزانه انجام میشود و خدمات پزشکی، پرستاری، مددکاری و روانشناسی به معتادها ارائه میشود.
انتهای پیام /گ