حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پذیرش دانشجویان خارجی اظهار کرد: تمامی دانشجویان خارجی در ایران به صورت مجازی پذیرش میشوند و همانند دانشجویان ایرانی به صورت الکترونیکی آموزش میبینند.
او افزود: دانشجویان خارجی که قصد ادامه تحصیل در ایران را دارند زبان و ادبیات فارسی را آموزش میبینند و به شیوه دانشجویان ایرانی در کلاسهای درس شرکت میکنند.
سالار آملی درباره تعداد پذیرش سالانه دانشجویان خارجی در ایران گفت: تعداد پذیرش سالانه دانشجویان خارجی در ایران متفاوت است، اما در حال حاضر تعداد میزان دانشجویان خارجی تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه المصطفی (ص) به حدود ۵۶ الی ۵۷ هزار نفر میرسد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به تمهیدات وزارت علوم درخصوص افزایش دانشجویان خارجی اظهار کرد: یکی از برنامههای اصلی وزارت علوم توسعه جذب دانشجویان بین المللی است و بدیهی است که تبادل دانشجو در دوران کرونا نه تنها در ایران بلکه در سطح جهان کاهش یافته است و قصد داریم بعد از این دوران حرکت جهش یافتهای را در پذیرش دانشجویان خارجی داشته باشیم.
سالار آملی اظهار کرد: دانشجویان ایرانی برای ادامه تحصیل عمدتا کشورهای اروپایی، آمریکا و کانادا را انتخاب میکنند، اگر چه به علت سیاستهای اخیر ما و کیفیت دانشگاههای چین تعداد دانشجویان ایرانی در آن کشور هم افزایش پیدا کرده است.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به نقش جنسیت در پذیرش دانشجویان خارجی، گفت: ایران در پذیرش دانشجویان خارجی به هیچ عنوان جنسیت را ملاک قرار نمیدهد و حتی گاهی اوقات بر جذب دانشجویان خانم در ایران تاکید داریم. به عنوان مثال از دانشگاه کابل تقاضا کرده ایم که حدود ۵۰ درصد از دانشجویان خانم را برای ادامه تحصیل به ایران بفرستد.
بیشتر بخوانید
جزئیات بورس تحصیلی دانشجویان ایرانی در چین/ ۱۸۰۰ دانشجوی ایرانی در چین تحصیل میکنند
انتهای پیام/