به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، محسن طرزطلب، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو گفت: در تلاش هستیم تا نیمه خرداد ماه سال جاری تمام واحدهای حرارتی برای تامین برق مورد نیاز کشور وارد مدار تولید شوند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو افزود:اکنون ۶۱ هزار مگاوات تعمیرات انجام شده که حدود هشت هزار مگاوات از برنامه تعمیرات نیروگاهها باقی مانده که در اردیبهشتماه سال جاری باید هفت هزار مگاوات از این برنامه به اتمام برسد.
طرزطلب با اشاره به ساخت نخستین روتور توربین بخار در شرایط تحریمی کشور، گفت: اگر این توربین بخار از خارج تهیه می شد حداقل ۹۰ میلیارد تومان هزینه در برداشت اما این محصول با هزینه یک سوم مدل مشابه خارجی ساخته شد.
او افزود: کاری که متخصصان داخل کشور انجام دادند قابل تحسین است و شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران برای تامین نیاز تمام نیروگاه های کشور در این بخش اعلام آمادگی کرده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو گفت: اکنون ۱۲۹ واحد نیروگاهی و ۵۸۳ واحد تولید برق حرارتی در کشور وجود دارد که اگر در بحث روتور مشکل داشته باشند، نیاز آنها در داخل تامین خواهد شد.
طرزطلب افزود: نخستین روتور توربین بخار کشور توسط متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به سفارش نیروگاه بعثت تهران ساخته شده است.
او با بیان این که پیش از ساخت این محصول، روتور توربین از شرکت جنرال آمریکا تهیه می شد ،گفت: اکنون امکان طراحی ، ساخت و تعمیرات این نوع روتور توسط متخصصان داخلی فراهم شده است.
انتهای پیام/خ