احمد مختاري مسئول سياسي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه شهيد رجايي در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران مهمترين لازمه مشارکت بالا در هر انتخاباتي را رقابتي بودن آن انتخابات دانست و اظهار داشت: مهمترين لازمه مشارکت بالا در هر انتخاباتي رقابتي و غير قابل پيش بيني بودن نتيجه آن است.
وي افزود: انتخاباتي رقابتي تعريف مي شود که شور آن در آحاد جامعه باشد و مردم با سلايق مختلف براي شرکت در آن انگيزه و هيجان داشته باشند.
مسئول سياسي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه شهيد رجايي با اشاره به بزرگترين دستاورد جمهوري اسلامي يعني مشارکت مردمي در عرصه هاي مختلف بيان داشت: مهمترين دستاورد سياسي انقلاب تعيين اهميت جايگاه مردم در ساختار حکومت يا به عبارتي مردم سالاري ديني است.
وي ادامه داد: در نظام سياسي جمهوري اسلامي دين و سياست در هر هم آميخته شده است.
مختاري با تاکيد بر جايگاه و نقش رسانه در انتخابات گفت: رسانه با نقش غير قابل انکار خود در افزايش آگاهي مردم نقش بسزايي دارد.
مسئول سياسي انجمن اسلامي دانشويان مستقبل دانشگاه شهيد رجايي با اشاره به برنامه ها و شعارهاي کانديداها به عنوان مشخص کننده نگرش فکري آن ها بيان داشت: ملت ايران به مرحله بلوغ و شعور سياسي رسيده وبا بررسي شعارهاي نامزدها فرد اصلح را انتخاب مي کند.
مختاري رعايت امانت داري در حفظ آراي مردم را وظيفه مهم مسئولان برگزاري انتخابات دانست و اظهار داشت: مسئولان برگزاري انتخابات بايد به حفظ و صيانت از آراي مردم توجه ويژه داشته باشند.
وي افزود: مردم در صورت بي طرفي مجريان انتخابات با شور و نشاط بيشتري پاي صندوق هاي راي حضور مي يابند.
مسئول سياسي انجمن اسلامي دانشويان مستقل دانشگاه شهيد رجايي با تايکد بر اينکه کانديداها بايد به قانون احترام بگذارند بيان داشت: اگر کانديدايي شاهدتخلفي بود براساس راهكارهاي قانوني، اسناد و مدارک خود را جهت رسيدگي به دستگاه هاي اجرايي ارايه دهد.
مختاري اظهار داشت:مسئولان دستگاه هاي دولتي نبايد امکانات دولت را به نفع و يا ضرر فردي بکار گيرند زيرا هزينه کردن بيت المال در انتخابات هم مسوليت قانوني دارد و هم شرعي.
مسئول سياسي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه شهيد رجايي تاکيد کرد: کانديداها رقابت را به معناي اثبات خود و نفي ديگري به کار نگيرند و به رقابت هاي سالم بدور از خصومت هاي شخصي بياندشند.
مختاري افزود: افراد به قصد خدمت به کشور وارد عرصه شوند لذا اگر کانديدايي با قصدي غير از خدمت يعني رسيدن به ثروت و قدرت در انتخابات شرکت کند يقيقنا به ملت خدمت نخواهد کرد .
وي ادامه داد: برنامه ها و راهکارهاي عملي جهت دستيابي به موفقيت و رفع مشکلات باعث پيروزي کانديدا مي شود .بنابراين بايد وحدت آفريني، مشارکت حداکثري و رفع مشکلات کنوني کشور در رئوس برنامه هاي تبليغاتي آنان باشد.
مختاري تاکيد کرد: سبک انگاري و تخريب عملکرد ديگران فقط باعث شادي دشمنان هويدا شدن ماهيت آن کانديدا را براي مردم به مي شود.
مسئول سياسي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل ارتباط کانديدا با مراکز ثروت و قدرت را عامل برهم زدن عدالت انتخاباتي دانست و بيان داشت: مراکز ثروت و قدرت حالت انتخاباتي را بر هم مي زنند و ارتباط کانديدا با اين مراکز، فضاي انخابات را دچار خدشه مي کند.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر اينکه ارتباط کانديداها با مراکز قدرت و ثروت مخرب است گفت: ارتباط کانديدا با مراکز قدرت و ثروت شيوه کشورهاي به اصطلاح دموکراسي خواهي همچون آمريکا است که فرد با كمپاني ها وافراد ثروتمند وارد عرصه انتخابات و بعد از پيروزي، وام دار اين کمپاني ها واشخاص مي شود.
مختاري افزود: اگر هدف کانديدا عزت اسلام و انقلاب است رسيدن به آن چيزي جز رفتار ديني و خدايي نيست ،در اسلام هدف وسيله را توجيه نمي کند که بگوييم هدف مقدس است پس راه رسيدن به هدف مقدس، مهم نيست که چگونه باشد.
وي در پايان خاطر نشان کرد: تبعيت از رهبري به عنوان يک شاخص مهم براي کانديداها نياز به شعور دارد نه شعار هاي انتخاباتي./خ2