کارگاه تهیه زولبیا و بامیه در ماه رمضان

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهر‌های مختلف ایران عرضه می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می‌کند به طوری که کارگاه‌های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.
۳۱ / ۰۱ / ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۲
/
پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
گرونه نمیتونیم بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۳۱ فروردين ۱۴۰۰
چه کارگاه خوشمزه ای
من که از ترس کرونا شیرینی نمی خرم