حسن نبوتی سرپرست فرمانداری ایذه در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: ضمن تعطیلی کامل یک هفتهای، در دوماه اخیر بازاریان همکاری خوبی با ستاد مبارزه با کرونا داشتند و این روزها مجددا روند مبتلایان صعودی شده است.
او بیان داشت: یکی از عوامل اصلی شیوع کرونا مراسمهای عزا و عروسی است و تلاش کنید سطح حساسیت مردم پایین نیاید تا مردم به اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توجه لازم را داشته باشند و در ایذه تنها یک بیمارستان ۱۵۰ تخت خوابی در شهرستان وجود داشته، که تمامی خدمات درمانی شهرستان را تحت پوشش قرار میدهد.
نبوتی با بیان اینکه در حال افزایش بخشهای اختصاصی کرونا در این بیمارستان هستیم که در این رابطه با کمبود شدید نیروی انسانی متخصص مواجه ایم، افزود: برای مبارزه با این ویروس نیازمند تکمیل کادر تخصصی درمانی این شهرستان هستیم و بیش از ۱۵ تن از نیروهای درمانی در دوماه گذشته بازنشسته شده اند، که باعث اختلال در ارائه خدمات درمانی شده ایم.
سرپرست فرمانداری ایذه با انتقاد از کمبود نقدینگی شبکه بهداشت و بیمارستان، تصریح کرد: به شرکتهای دارویی، تجهیزات پزشکی و لوازم حفاظت فردی بدهکار بوده و نیازمند توجه ویژه دانشگاه و وزارت بهداشت هستی و در شهرستان ایذه تنها ۶۰ کپسول اکسیژن داشته که با امانت گرفتن از نیروگاه سد کارون ۳، باغملک، شوشتر مجموع آنها را به کمتر از ۱۵۰ کپسول رسانده ایم.
رییس شورای سلامت شهرستان با اشاره به بعد مسافتی ایذه تا مرکز استان، گفت: نیمی از کپسولهای ما برای عملیات شارژ در مسیر رفت و آمد اند و ۱۰۰درصد کپسولها در آن واحد مورد استفاده قرار نمیگیرند و برای خدمات صورت گرفته در این روزهای کرونایی دست شما و همکاران تان را میبوسیم، اما تلاش خود را در جذب پزشکان متخصص افزایش دهید.
این مقام مسئول ادامه داد: کمبود ۵۰درصدی تختهای بیمارستانی نسبت به جمعیت شهرستان وجود دارد و آماده همکاری لازم در جهت راه اندازی بیمارستان دوم شهرستان با چند راهکار هستیم و بهره گیری از وزارت نیرو باتوجه به همجواری با چند سد عظیم در بخش مسئولیت اجتماعی، میتواند راهکار خوبی در احداث بیمارستان دوم شهرستان باشد.
او افزود: دانشگاه علومپزشکی خوزستان با حمایت و پشتوانه وزارت بهداشت و درمان رایزنی کرده تا وزارت بهداشت و درمان ضرورت را در شهرستان ایذه تایید کنید ومرکز فوریتهای پزشکی پیان و چند مرکز خدمات بهداشتی به علت نداشتن نیرو و امکانات رها شده اند که لازم است هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند و ساختمان غربالگری سرطان با پیشرفت ۹۰درصدی برای راه اندازی، نیازمند توجه بیشتر است.
انتهای پیام/م