جلیل تراهی از راه اندازی ۱۱۰ آشپزخانه اطهام مهدوی با هدف پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان هرمزگانی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  هرمزگان، جلیل تراهی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان فعالیت ۱۱۰ آشپزخانه اطهام مهدوی در سطح استان آغاز شد.


بیشتر بخوانید


تراهی، هدف از راه اندازی این آشپزخانه‌ها را پخت و توزیع بیش از یک میلیون پرس غذای گرم بین نیازمندان و خانواده‌های آسیب دیده از کرونا در ماه مبارک رمضان عنوان کرد و افزود: شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ و کد دستوری# ۰۷۶*۸۸۷۷* برای دریافت نذورات و کمک‌های مردمی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.