به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به معضل و دغدغه کشتار، نگهداری، عرضه دام و طیور در سطح شهرها، گفت : در شهرستان کرمانشاه از یک اسفند تا ۱۵ فروردینماه حدود هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت از کشتارهای خیابانی جمعآوری شده است.
او گفت : یکی از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی نظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای خام دامی است.
او اولویت کاری سازمان را در نظارت بر سلامت عرضه و توزیع و پرسه کشتار دام طیور و فرآوردههای شیلاتی و عرضه در بازار با رعایت پروسههای بهداشتی خلاصه کرد و افزود: در همین راستا در کشتارگاه دام و طیور ناظران فنی و بهداشتی جهت کنترل بر پرسه قبل، حین و بعد از کشتار دام و طیور نظارت کافی دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: نظارت همچنان از سوی سازمان وجود دارد، ولی در برخی از ماهها براساس عرضه و تقاضا تشدید مییابد.
او گفت: طرح تشدید نظارتها از ابتدای اسفندماه شروع شده که علاوه بر دامپزشکان ناظر و مستقر در کشتارگاه از مجموعه ستاد و دامپزشکان خود هم برای این موضوع استفاده کردهایم و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
حیدری با بیان اینکه مسئول نظارت بر پرسه بهداشتی در کشتارگاهها هستیم، ادامه داد: با هرگونه عرضه نگهداری و کشتار دام و طیور خارج از مجموعه کشتارگاه مخالف هستیم و انتظار داریم خیلی از دستگاهها همسو با پرسه بهداشت ورود و در این چرخه به ما کمک کنند.
او با اشاره به معضل و دغدغه کشتار، نگهداری، عرضه دام و طیور در سطح شهرها، افزود: کارگروه سلامت و امنیت غذایی داریم که دامپزشکی هم عضو آن هستیم و وظیفه مشخص برای آن تعریف شده به استناد بند ۲۰ ماه ۵۵ قانون شهرداریها عرضه نگهداری دام در شهر خلاف است، کشتار غیرمجاز دام و طیور براساس تبصره یک ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصداق تهدید علیه بهداشت عمومی است.
حیدری گفت: خود هم شاهد کشتارهای خیابانی در برخی از محلات شهر کرمانشاه هستیم که در این راستا اکیپهای دامپزشکی برای برخورد نیازمند حمایت امنیتی و قضایی هستند .
انتهای پیام/د