به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،قاسم جعفروند مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی تبریز امروز در جلسه بررسی شیوههای حمایت از آبزیپروری در بین تولیدکنندگان و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان در بین آحاد مردم جامعه در شهرستان آذرشهر ضمن اشاره به وضعیت منابع آبی موجود در شهرستان به اهمیت مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارها اشاره کرد و گفت: با فرهنگسازی درست و افزایش تولید آبزیان، در آینده میتوان در مصرف گوشت دام و طیور با آبزیان تعادل برقرار کرد.
او نقش فضای مجازی را در گسترش آگاهی مردم نسبت به اهمیت آبزیان در تغذیه مردم و نیز گسترش استفاده از محصول سالم بااهمیت دانست.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی تبریز با اشاره به این موضوع که سیاست سازمان، حمایت از تولیدکنندگان موجود و یافتن تولیدکنندگان جدید است به بیان راهکارهای موجود برای ارتقای میزان تولید آبزیان در شهرستان پرداخت و متذکر شد: برای مراکز عرضه آبزیان و متقاضیان زنده فروشی مجوز صادر میشود.
جعفروند با اشاره به اینکه اداره ترویج شهرستان آذرشهر در گذشته جشنواره محصول سالم برگزار کرده است تصریح کرد: ترویج شهرستان چندین بار با همکاری نهادهای مختلف از جمله فرمانداری آذرشهر، نمایشگاه و مسابقه پخت غذای سالم بهویژه طبخ آبزیان برگزار کرده و نشریههای آموزشی درباره نحوه پخت ماهی و نحوه تشخیص ماهی سالم توزیع کرده است.
در پایان جلسه، از چندین تولیدکنندۀ ماهی زینتی در روستای فیروزسالار بازدید به عمل آمد و در مورد پشتیبانی و مانعزدایی از این واحدهای تولیدی گفتگو شد.
انتهای پیام/