به گزارش خبرنگار
حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید ابوالفضل پرپنچی مدیر کل کمیته امداد استان تهران در آیین افتتاح اولین آشپزخانه طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: مثل سال قبل این امیدواریم بتوانیم این حرکت را ادامه دهیم.
او با بیان اینکه به همت مردم توانستیم سال گذشته یک میلیون و ۶٠ هزار پرس غذا طبخ شد، گفت: همچنین ۴۶٠ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.
پرپنچی افزود: پارسال ١٠٢ آشپزخانه داشتیم و امسال امیدواریم بتوانیم به تعداد بیشتری برسانیم.
انتهای پیام /