محبی گفت:اعمال محدودیت‌ها بر اساس رنگ بندی کرونایی و لیست مشاغل تعریف شده در گروه‌های شغلی یک تا چهار، نباید در انتظار جلسه و ابلاغ باقی بماند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه اگر طرح محله محور شهید سلیمانی نبود، موج اخیر زودتر رخ می‌داد گفت: فعالیت تیم‌های مختلف نظارتی، مراقبتی و حمایتی و همچنین رهگیری بیماران کرونایی در طرح شهید سلیمانی نتایج مثبتی را به دنبال داشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: بیش از ۵۰ هزار نمونه گیری در استان قم در قالب این طرح انجام که از این تعداد، ۵ هزار و ۹۳۶ بیمار شناسایی و مراحل رهگیری و همچنین نظارتی و مراقبتی درباره آنان به اجرا گذاشته شد.

رئیس مرکز بهداشت استان قم کل رهگیری‌های انجام شده از ابتدای طرح شهید سلیمانی را در قم حدود ۲۱ هزار مورد اعلام کرد و گفت: ارزیابی این رهگیری‌ها بر اساس نمودار‌های خطی موجود نشان می‌دهد روند رهگیری‌ها در این طرح و از آذر ماه ۱۳۹۹ تا پایان طرح، هفته به هفته بهتر شده است.

محبی افزود: البته باید توجه داشت که با توجه به روند افزایشی بیماران در روز‌های اخیر، تحقق همه رهگیری‌ها عملا ممکن نبوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم درباره فعالیت‌های تیم‌های مراقبتی در طرح شهید سلیمانی استان قم نیز بیان کرد: از ابتدای این طرح حدود ۸۰۰ مورد مراقبت در منزل در قم انجام شده است که بیش از ۱۵۰ مورد از آن‌ها مربوط به ده روز اخیر است که از این تعداد، بیش از ۵۰ نفر نیاز به ارجاع به بیمارستان داشته اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم سپس به نظارت‌های انجام شده در طرح شهید سلیمانی در استان قم پرداخت ویادآورشد : از ابتدای این طرح حدود ۷۷ هزار مورد نظارت در این طرح با همکاری نیرو‌های فعال و آموزش دیده مراکز بهداشت، پایگاه‌های بسیج و همچنین هلال احمر انجام شده که این نظارت ها، حدود ۱۵ هزار اخطار و ۲۸۸ پلمب را به دنبال داشته است.

محبی با اشاره به شیوع موج جدید بیماری کووید۱۹ در کشور یادآور شد: ویژگی‌های جدید در این موج سبب شد تا عملا طرح محله محور شهید سلیمانی با مختصات قبلی به اتمام برسد، البته امید است تا روند جدید و تکاملی آن هرچه سریع‌تر ابلاغ شود تا باز هم تیم‌های مختلف در این طرح بتوانند به خدمات رسانی به مردم ادامه دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به نکاتی درباره ارزیابی رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در استان قم بیان کرد: متأسفانه ارزیابی‌ها نشان می‌دهد رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در پایانه‌های مسافربری درون شهری و برون شهری قم در هفته‌های مکرّر روند رو به رشدی را تجربه نکرده است.

محبی ادامه داد: همچنین درباره رعایت حداکثری شیوه نامه‌های بهداشتی در مجتمع‌های خرید و پاساژ‌ها و البته در بین اصناف مختلف نیز لازم است تا هیئت اُمنای مجتمع‌های خرید و همچنین اتحادیه اصناف پای کار باشند تا روند رعایت این شیوه نامه‌ها مطلوب باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به این که درباره إعمال محدودیت‌ها بر اساس رنگ بندی کرونایی و لیست مشاغل تعریف شده در گروه‌های شغلی یک تا چهار، نباید به انتظار جلسه و ابلاغ باقی ماند گفت: البته درباره مشاغلی مانند اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها اعلام کرده ایم که راضی به تعطیلی آن‌ها نیستیم و پیشنهاد شده تا این مشاغل بتوانند با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و البته به صورت بیرون بر به فعالیت خود ادامه دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان سخنان خود تصریح کرد: آمار بیانگر آن است که استان قم بیشترین ماندگاری را در وضعیت آبی کرونایی داشت، از این رو امید است با همراهی بیشتر مردم و مسئولان باز هم بتوانیم به وضعیت سابق بازگردیم.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.