به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بادمجان سوخاری فیلیپینی را به شما آموزش دهید.
مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
بیشتربخوانید
طرز تهیه
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید.
بادمجانها رو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.
سپس بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید.
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید...
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/