به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،مهدی شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشتدر مراسم معرفی پوشش بیمهای خدمات توانبخشی در سازمان بیمه سلامت افزود: اتیسم یکی از دهها بیماریهای مختلفی است که خانوادهها را درگیر میکند. برخی از این خانوادهها حتی برای آپارتمان نشینی هم مشکل دارند و اضطراب زیادی را تحمل میکنند. باید مشکلات این عزیزان و خانوادهها را درک کرده و به آن بپردازیم.
وی ادامه داد: پوشش بیمهای خدمات توانبخشی برای مبتلایان اتیسم اتفاق بسیار خوبی بود که نتیجه یک همکاری مناسب است. اگر انجمنها و سازمانهای مردم نهاد در کنار حوزههای دولتی قرار گرفته و همفکری انجام شود و هدف برداشتن مانع از سر راه مردم باشد، معضلاتی که ابرقدرتها ایجاد میکنند، ناچیز خواهد بود.
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت بیان کرد: بسیاری از مشکلات ما نتیجه نداشتن بلند اندیشی است. بضاعت و تواناییهای کشور را در وضعیت تحریم کاملا درک میکنیم، اما با همین امکانات موجود هم میتوان کارهای بزرگی انجام داد.
شادنوش گفت: در کنار کمک بزرگی که سازمان بیمه سلامت انجام داده، کار خودمان را ادامه میدهیم. در دو سال گذشته دندان پزشکی تحت بی هوشی مبتلایان اتیسم را تا سن هفت سال انجام میدادیم که امسال این محدودیت سنی هم برداشته میشود و در همه مقاطع سنی، دندان پزشکی تحت بی هوشی انجام خواهد شد. همچنین تلاش میشود فرانشیزهایی را که خانوادهها پرداخت میکنند به گونهای جبران شود.
وی اظهار کرد: اقدامات و برنامهها به این درجه از بلوغ رسیده که بیمههای پایه بتواند حلقههای منفصل را به هم متصل کند. برنامه جامعی با عنوان ۲۴۷ و ۷۲۴ برای مدیریت سکتههای قلبی و مغزی داریم. حدود ۶۰ هزار سکته مغزی در سال داریم که ۷۰ درصد آنها به خدمات توانبخشی نیاز دارند.
انتهای پیام/