به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، سازندگان سریال «هم بازی» شبکه دو سیما ۲۳ فروردین مهمان امور مخاطبان روابط عمومی صداوسیما شدند و حدود یک ساعت به نظرهای مردم درباره این سریال گوش سپردند.
نوید محمودی تهیه کننده، سروش محمدزاده کارگردان، نیلوفر کوخانی و خیام وقار کاشانی از بازیگران این سریال برای پاسخگویی به تماسهای مردمی حضور داشتند. نشست خبری این سریال نیز ساعتی پس از این پاسخگویی در سالن جلسات اداره کل روابط عمومیبه صورت مجازی برگزار شد.
کار جهادی عوامل تولید در شرایط سخت کرونا
محمدحسین رنجبران مدیر کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما در این نشست با بیان اینکه گفت و گوی بی واسطه با عوامل برنامه برای مخاطبان بسیار ارزشمند است گفت: تولید سریال در این شرایط سخت و با وجود این بیماری کاری جهادی است و عوامل تولید، همانند کادر درمان که در خط مقدم برای سلامتی مردم تلاش میکنند، میکوشند برای مردم برنامه بسازند.
وی با اشاره به پیشینه نوید محمودی در ساخت فیلم و سریال و تبحرش در این زمینه گفت: محمودی برنامه سازی دغدغهمند است که هوشمندانه و زیرپوستی پیامش را در داستان منتقل میکند و در این سریال نیز به زیبایی در زمینه اشتغال زایی و کار آفرینی، ازدواج، خانواده و اشتراکات فرهنگی با کشور همسایه پیامش را منتقل کرد. رنجبران با اشاره به تداخل زمانی که گاه ناخواسته میان سریالهای شبکهها ایجاد میشد گفت: با وجود این، سریال دیده شد و موضوعاتی مثل اشتراکات فرهنگی با کشور افغانستان را مطرح کرد که هم از اهداف سازمان برای تقویت وحدت میان دو کشور و هم از تأکیدات مقام معظم رهبری است.
دو فسمت پایانی را حتما ببینید
نوید محمودی تهیه کننده این سریال تولید این اثر را حاصل تلاش گروهی عوامل و پشتیبانی مدیران شبکه دو دانست و گفت: زمان برنامه ریزی برای انتخاب موضوع سریال نوروزی شبکه با مرور سبد سریالهای نوروزی تصمیم بر ساخت سریالی ملودرام گرفته شد و بر اساس بازخوردها و آنچه امروز از نظرهای مردم شنیدیم توانست نظر مخاطبان را به خود جلب کند و با رکوردی بالاتر از نصاب سریالهای نوروزی شبکه دو سیما در ۴ سال اخیر، مورد پسند مخاطبان قرار گیرد.
محمودی با دعوت از مخاطبان برای تماشای دو قسمت پایانی این سریال گفت: برای پرهیز از همپوشانی سریال با سریالهای شبکههای دیگر زمان هر قسمت تغییر کرد و همین امر باعث شد بتوانیم بدون تکرار قسمتها پخش سریال را تا پایان شعبان ادامه دهیم.
محمودی با اشاره به تیتراژ سریال و انتخاب ترانهای افغانی گفت: سالها بود که علاقه داشتم یکی از سریالهایی که میسازم ترانه افغان داشته باشم و سریال همبازی بهتین بستر برای این کار بود؛ یکی از بهترین اتفاقات اجتماعی در این سریال نمایش همراهی مردم ایران با مردم افغانستان در موضوع اتفاقات دانشگاه در افغانستان و پویش جان پدر کجاستی بود و همین امر بستر استفاده از ترانهای افغان با صدای خواننده افغانی را فراهم کرد که مدیران شبکه دو نیز از آن حمایت کردند.
محمودی طرح این پیوند و اشتراک فرهنگی میان مردم ایران وافغانستان را اتفاق مهمی دانست که در این سریال رقم خورد و افزود: سکانس معروف این سریال، در به تصویر کشیدن آن پدرافغانی و قصه اش در فضای مجازی، بارها دیده شد و کار بزرگی بود که برای اولین بار همگرایی، هم زبانی و دوستی مردم ایران با افغانستان را نشان میداد. وی افزود: این اتفاق میتواند راه را برای کارهای بعدی در زمینه اشتراکات فرهنگی میان دو ملت در برنامهها، هم در ایران و هم افغانستان، هموارتر کند.
تجربه شیرین شنیدن نظر مردم از زبان خودشان
سروش محمدزاده کارگردان سریال نیز با ابراز خرسندی از گفت و گوی بی واسطه با مردم در امور مخاطبان روابط عمومی سازمان گفت: تجربه این گفتگو و آگاهی از نظر مردم درباره اثر تجربه جدید و شیرینی بود که برای ما انرژی بخش است. وی افزود: امروزتوفیقی حاصل شد که با مخاطبانی از سراسر ایران و از ده استان گفتگو کنم که همه از سریال راضی بودند و درخواست داشتند فصل دوم سریال را بسازیم.
محمدزاده با اشاره به زمان محدود تولید سریال و مشکلات تولید در هنگام کرونا از عوامل حرفهای سریال یاد کرد که به گفته او سینماییترین گروه تولیدرا تشکیل میدادند.
اودرباره تولید در اوضاع کرونایی و سختیهایش گفت: سال گذشته تجربه کار در این شرایط را در چند اثر داشتم که شرایطی بسیار پیچیده و حساس ایجاد میکند و در این کار ما برای مراقبت از عوامل و رعایت شیوه نامهها در دو بخش کار تولید را دنبال کردیم که فشار مضاعفی بر عوامل بود، اما خوشبختانه بدون هر اتفاق ناگواری به پایان رسید و به سلامت از این وضعیت عبور کردیم.
فصل دوم سریال ساخته میشود
ملک محمدی مدیرگروه فیل و سریال شبکه دو نیز با اشاره به ژانر سریال که سریالی جدی با حرفهای جدی بود گفت: سریالهای جدی مخاطبان جدی تری دارد و نگاه تفننی به آن نباید داشت.
ملک محمدی از سریال و موضوعات اجتماعی آن یاد کرد و گفت: این سریال با طرح موضوعاتی، چون ازدواج و اشتغال جوانان، پیوند جوانان با نسل قبل و ... حرفهای مهمی داشت که باید مخاطب با صبوری انها را در سریال دنبال کند و در دوقسمت آخر بسیاری از حرفهایی که در طول سریال زده شده به نتیجه میرسد که توصیه میکنم مخاطبان این سریال آن را از دست ندهند.
مدیرگروه فیلم و سریال شبکه دو با بیان اینکه کار کردن نیاز هر انسان است گفت: «هم بازی» درباره کار کردن در یک اجتماع میگوید و داستان انسانهایی است که تلاش میکنند زندگی شرافتمندانهای داشته باشند. وی بااشاره به سکانس «جان پدر کجاستی» در این سریال گفت از روز اول میدانستیم این سکانس را باید داشته باشیم و از اول که با اقای محمودی کار را شروع کردیم تصمیم داشتیم از رفتار ایرانیها در برابر این حادثه بگوییم تا جایی که در برج آرزدای تهران برای آن نور افشانی شد و این رفتار مردم ایران رفتاری مثال زدنی بود.
ملک محمدی درباره تولید سریال در شرایط کرونایی نیز گفت: عکسهای تیتراژ پایانی نشان میدهد که چه ملاحظاتی برای رعایت شیوه نامهها در نظر گرفته شده و همه تلاش گروه سازنده بر حفظ جان عوامل بود. وی در پایان از تصمیم شبکه دو برای تولید فصل دوم سریال سخن گفت.
در خط مقدم ایستادیم
خیام وقار کاشانی نیز از ابراز رضایت مخاطبان از این سریال در تماس با واحد ۱۶۲ روابط عمومیگفت: کار تولید در اوضاع شیوع این بیماری بسیار سخت و حساس بوداما برای جلب رضایت مردم باید در خط مقدم مبارزه میایستادیم و برای پرکردن اوقات فراغت مردم کار میکردیم و از اینکه سریال توانست در قلب مردم جایی برای خود باز کند و مباحث مهمی، چون ازدواج آسان و اشتغال جوانان را که دغدغه اصلی خانوادهها است مطرح کند سیار خوشحالیم.
رضایت مردم اثر سختیهای کار را از بین برد
نیلوفر کوخانی نیز جلب رضایت مردم را بالاترین هدف برای تولید یک سریال دانست و با اشاره به ابراز رضایت مخاطبان از این سریال در تماسها گفت: همه سختیهای کار در شرایط کرونایی با ابراز محبت و رضایت مردم از این سریال تبدیل به شیرینی شد.
انتهای پیام/