علیرضا صبوری گفت : ۹۹.۹ درصد روستاییان دوردست و نوار مرزی خراسان شمالی با فشار دادن کلید برق، تمامی بخش‌های خانه را روشن می‌کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  علیرضا صبوری گفت : شمار روستا‌های دارای برق استان در سال ۹۲، ۸۹۳ روستا بود که هم اکنون به ۹۵۵ روستا افزایش یافته است.

او گفت: شاخص بهره مندی روستاییان از انرژی برق نیز تا پایان سال ۹۲ کمتر از ۹۷ درصد بود که اکنون به ۹۹.۹ درصد رسیده است.


بیشتر بخوانید 


او همچنین از افزایش تعداد مشترکان برق نیز خبر داد و گفت: پیش از دولت یازدهم شمار مشترکان برق استان ۳۰۱ هزار و ۵۴۰ مشترک، اما در پایان سال ۹۹ این رقم با رشد ۲۴درصدی به ۳۷۴ هزار و ۱۷۹مشترک رسید.

او یکی از دل مشغولی‌های مسوولان شرکت برق استان را میزان تلفات برق در شبکه‌های توزیع عنوان و بیان کرد: این میزان تلفات در پایان سال ۹۲، ۱۲.۲۸ درصد بود در حالیکه هم اکنون با کاهش ۳.۹ درصدی به ۸.۳۴ درصد رسیده است.

او در ادامه با بیان این که در پایان سال ۹۲ در استان هزار و ۲۲۰ حلقه چاه برق دار بود اظهار داشت: هم اکنون چاه‌های برق دار استان با ۱۱ درصد رشد به هزار و ۳۵۰ حلقه چاه رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی در این مورد گفت:: ۱۰۰ درصد سیم‌های هوایی فرسوده فشارضعیف استان به کابل خودنگهدار مجهز شده است.

صبوری گفت : مرحله دوم پروژه اصلاح شبکه‌های فرسوده توزیع برق خراسان شمالی با تبدیل ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه سیمی فشار ضعیف به کابل خود نگهدار بدون اعمال خاموشی انجام شده است.

صبوری افزود: این پروژه با صرف اعتباری به میزان هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

او گفت : این طرح بیشتر با هدف افزایش قابلیت اطمینان شبکه در شرایط سنگین جوی و جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته، کاهش تلفات فنی و عایق شدن شبکه و حذف خطرات ناشی از برق گرفتگی شبکه فشار ضعیف اجرا شد.

انتهای پیام/ه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.