به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مرغها را با خوراندن تریاک به آنها رشد میدهند و اگر جوجه کباب بخورید تست اعتیاد شما مثبت میشود.
این شایعهای است که این روزها در شبکههای اجتماعی دست به دست میچرخد و حتی ذهن عدهای را به خود مشغول کرده است. شوربختانه باید گفت: شایعهسازان با استفاده از بسترهای شبکههای اجتماعی گاهی با خبرسازیهای دروغ به تخریب روحیه و اعتماد مردم میپردازند.
روزی با کیکهای قرصی و روزی با مرغهای تریاکی؛ شایعاتی که باید اذعان کرد پیامد تلخ دیگر آنها از رونق انداختن تولید است؛ اما ماجرای مرغهای تریاکی چیست؟ چون به هرحال باید به مصرف کننده حق داد نگران سلامت خود باشد. آیا نظارتها آنقدر ضعیف است که محصولی ناسالم به دست مصرف کننده میرسد؟
بیشتر بخوانید
بازنشر یک شایعه برای ضربه زدن به اعتماد مردم
شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: سوژهای که با عنوان مرغهای تریاکی بازنشر شد مربوط به بهمن سال ۱۳۹۸ و به نقل از ریاست سازمان دامپزشکی کشور رفیعی پور است که همان زمان هم تکذیب شد.
او افزود: این خبر جعلی مربوط به استان اصفهان نبود و کل تولیدکنندگان مرغ را متهم میکرد.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: هیچ واحد مرغداری مجاز نیست بدون تایید سازمان دامپزشکی از محصولی در رژیم غذایی و دارویی برای پرورش طیور استفاده کند.
موحدی ادامه داد: تمام محصولاتی که زیر نظر اداره کل دامپزشکی در تولید میشود و گواهی نظام دامپزشکی دارد از جمله فرآوردههای خام شامل مرغ، گوشت، ماهی و میگو سالم است و ما سلامت آنها را تضمین میکنیم.
او تاکید کرد: اصفهان علاوه بر اینکه استانی صنعتی است از نظر کمیت و کیفیت تولیدات دامی نیز در کشور زبانزد است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار کرد: مردم مطمئن باشند این بحثها جعلی است، از پلیس فتا هم خواسته ایم که موضوع را پیگیری کنند، زیرا مردم در حال حاضر با توجه به مشکلاتی که کرونا ایجاد کرده نیاز به آرامش بیشتری دارند.
موحدی افزود: در فضای مجازی هرکسی میتواند هر عکس و متنی را فارغ از صحت آن منتشر و بازنشرکند و این مردم هستند که با افزایش سواد رسانهای خود باید مطالب مستند و صحیح را از شایعات تشخیص دهند و اجازه ندهند عدهای سودجو افکار آنها را به بازی بگیرند.
اعمال رژیم غذایی استاندارد در تمام مرغداریها
حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ماگفت: خوراکی که واحدهای تولیدی به طیور میدهند شامل ویتامین ها، ذرت، سویا و اسیدهای آمینه، طبق رژیم غذایی و دارویی استاندارد است و زیر نظر متخصصان تغذیه طیور به آنها داده میشود.
او افزود: بیشتر مرغ گوشتی مرغداریها تحت نظر دامپزشک متخصص قرار دارند و حتی در واحدهای تولید جوجه یک روزه سلامت جوجهها تا ورود به بازار و کشتارگاه کنترل میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اظهار کرد: بسیاری از مردم علت افزایش وزن مرغها را خوراندن تریاک به آنها میدانند در صورتی که این رشد سریع به عوامل مختلفی که مهمترین آن نژاد خاص مرغهای گوشتی است بر میگردد.
ایراندوست تصریح کرد: تاکنون هیچ مدرکی دال بر خوراندن تریاک به مرغها در کشور به دست نیامده و مردم از این بابت اصلا نباید نگران باشند.
فرهاد جعفریان رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی اصفهان درگفت و گو با خبرنگار ما گفت: من هم در روزهای گذشته این شایعه را بارها شنیده ام، متاسفانه عدهای سودجو به دنبال بهم ریختن فضای روانی جامعه هستند.
او افزود: خوراندن تریاک به مرغها تخلفی است که نه مرغداران و نه کشتارگاهها حاضر به ارتکاب آن نیستند و این کار علمی نیست.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی اصفهان گفت: قطعا این نوع عملکرد باعث بدبینی مردم به استفاده ازگوشت مرغ میشود.
جعفریان اظهار کرد: اکنون وضع بازار مرغ خوب است و تولید هم به روال قبل ادامه دارد، تولید جوجه یکروزه هم مانند قبل بدون مشکل ادامه دارد و نهادهها هم به مقدار کافی به دست مرغدار میرسد.
او یادآور شد: این شایعات شاید به تولید ضربه بزند، اما ما باید با دلایل منطقی مصرف کنندگان را از نگرانی درآوریم و مانع وقفه در تولید شویم.
گزارش از معصومه اکبری
انتهای پیام/ی
وقتی مسئولان محترم یا محترمه حساب کار از دست تشون در میره
از نظر طب سنتی و اساتید علمی، مصرف همه نوع مرغ ماشینی در دراز برای بدن مضر است چرا که دستکاری ژنتیکی شده اند و با شرایط خاص و نامناسب با دنیای حیوانات نگهداری می شوند تا به بیشترین سود دهی برسند.
- در مرغداری های صنعتی فقط مواد دستکاری شده ژنتیکی مثل ذرت، سویا و آنتی بیوتیک و ... به این ها داده می شود
کسانی که مرغ مصرف می کنند مصرف آنها فقط پروتئین هائی است که دستکاری ژنتیکی شده(پروتئین ژنتیکی) و این پروتئین ها اصلاً با کیفیتی نیستند و به جز ضرر برای سلامتی چیزی را به ارمغان نمی آورند.
(اصولا هر نوع خوراکی هم که منشاء تولید از کارخانه دارد، ناسالم است مانند: رب گوجه و روغن ، ماکارونی ، لبنیات و ....)
به گوجه و هندوانه ... میدن تا زودتر از موعد مقرر قرمز بشوند بخاطر همینه که داخلشونو مثل لاستیک هست ولی رنگشون قرمز و بی مزه علت اصلی این همه سرطان داخل کشور چیست ؟
وقتی یه کشاورز یا هر کس دیگه ای به نوبه خودش به امثال خودش رحم نمی کنه و اینجوری به مردم خیانت میکنه باید منتظر قهر خدا باشه.
خدا شاهد و ناظر اعمال ماست . شاید دیر و زود داشته باشه ولی سوخت و سوز نداره