در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت ساندویچ زبان مکزیکی آشنا کنیم.

مواد لازم
زبان گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
برگ بو ۲ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
روغن  ۳ قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز کنسروی ۳ قاشق غذا خوری
فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد
آواکادو رسیده ۲ عدد درصورت تمایل
پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی برش حلقه‌ای ۲ عدد
کاهو به میزان لازم
خیار شور به میزان لازم
خامه ترش ۱/۲ فنجان


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش بادمجان بدون گوشت جا افتاده و استیک سیب زمینی تا ماسالا دوسا هندی + تصاویر


طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی:
در یک قابلمه آب، زبان، ۱ عدد پیاز، نمک، فلفل، ساقه کرفس و برگ بو را ریخته و بگذارید به مدت ۲ الی ۳ بپزد.

بعد از پخت پوست آن را گرفته و کالباسی برش بدهید. پیاز باقیمانده را خرد کرده و در ماهیتابه با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید.

لوبیا ها، نمک، فلفل هالاپینو و ۳ قاشق غذا خوری آب لوبیا را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر تفت بدهید.

درون غذاساز ریخته تا پوره شود، بگذارید به دمای آشپزخانه برسد. پنیر را با مواد مخلوط کنید.

زبان‌ها را در ماهیتابه سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود.

(در هنگام سرخ کردن نمک و فلفل روی آن بپاشید) خمیرنان را در آورده و با یک قاشق از مواد پوره شده درون آن پخش کنید.

ورق‌های زبان را به ردیف بچینید. گوجه و خیار شور را هم بگذارید. روی آن خامه ترش و کاهو را در آخر.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.