به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها در صفحات مجازی سینمایی شاهد یکسری تعریف و تمجیدهای اغراق گونه و بی منطق هستیم؛ البته این تعریفها فقط از یکسری از بازیگران یا کارگردانان است.
تا جایی که اگر بازیگر محبوب این صفحات در یک فیلم یا سریالی بازی بدی به نمایش بگذارد باز هم مورد حمایت این رسانههای مجازی خواهد بود؛ حال سوال اینجاست که این صفحات مجازی که خود را مستقل میدانند و بارها خود را بی طرف معرفی کرده اند، چطور میشود که تعاریف و تبریکهای تولد فقط مختص یک سری از سوگلیهای سینما میشود و اگر بازیگری در این باند حضور ندارد و جایزهای بین المللی یا موفقیتی به دست آورد هیچ اطلاع رسانهای درباره آن بازیگر نمیشود؟!
در جشنواره فجر پیشین دیدیم که تعاریف بیش از حد از برخی فیلمها واکنش داوران جشنواره و منتقدان را برانگیخت. با توجه به اینکه رسانه نقش اساسی در دیده شدن هنرمندان دارد، چرا این رسانهها که خود را دلسوز مینامند از دیگر چهرهها و جوانان نوپا که عضو هیچ باندی نیستند حمایت و اطلاع رسانی نمیکنند؟ آیا عملکرد این صفحات مجازی مانند صفحههای هواداری نیست؟! پستهایی که فقط به تمجید میپردازند و چاپلوسانه از باندهای خاص حمایت میکنند.
مگر نه اینکه وظیفه رسانه بیان بی طرفانه و جانب داری از حق است؟ پس چرا برخی رسانههای مجازی غیرحرفهای تنها به فکر منافع خود هستند. بهای قلم فروشی در این رسانههای مجازی چقدر است؟
حتی در روزهای کرونایی، هنرمندانی که کرونا گرفتند، هیچ اطلاع رسانی درباره آنان نشد، اما اگر یکی از سوگلیها از یک پله بیفتد بارها این موضوع ساده تیتر این صفحات میشود.
البته در اطلاع رسانی مرگ هنرمندان این رسانهها به خوبی عمل میکنند، اما کاش تا این هنرمندان نفس میکشند، بی طرف باشند.
داریوش ارجمند: هیچکدام از خبرهای فضای مجازی را قبول ندارم
داریوش ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون، در گفتگو با خبرنگار ما گفت: من هیچ اهمیتی به خبرهای زرد رسانههای فضای مجازی نمیدهم و برایم مهم نیستند.
بازیگر سریال «ستایش» اظهار داشت: حقیقت در فضای مجازی نیست؛ این رسانهها الکی از آدمها تعریف میکنند و با منظور مطلب مینویسند.
وی افزود: برخی نویسندگان این رسانهها، سواد درستی هم ندارند و به همین دلیل من اصلا این رسانههای مجازی را دنبال نمیکنم و برایم مهم نیستند که چه مینویسند.
توزیع ناعادلانه خبرها در رسانههای فضای مجازی
رضا درستکار منتقد سینما و تلویزیون هم گفت: نشریات زرد از قدیم تا کنون بوده است و این صفحات به یکسری افراد خاص فقط توجه میکنند.
وی اظهار داشت: تعریف و تمجیدهای این صفحات مجازی از برخی فیلمها و بازیگران چرند است. این روزها توزیع ناعادلانه خبرها در رسانههای فضای مجازی را شاهد هستیم.
درستکار در ارتباط با راه حل گریز از این فضای آلوده خبری گفت: بهتر است این فضا توسط تلویزیون درست بشود؛ به معنای آنکه برنامههای تلویزیونی هم از یکسری افراد خاص استفاده نکنند چراکه اینگونه به رشد فرهنگی نمیرسیم.
انتهای پیام/