به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، پرورش شترمرغ یکی از عرصههای سودآور و مؤثر در تولید و اشتغال و در عینحال کم هزینهترین بخشهای دامپروری است، اما این بخش نیاز به مانع زدایی در زمینه کمبود وگرانی نهادههای دامی و نداشتن مجوز صنعتی پرورش دارد.
هادی خراسانی اولین پرورش دهنده شترمرغ در شهرستان دلیجان و از فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی از جوانان دلیجانی است که با همت و همکاری برادر زاده هایش توانسته با باور اقتصاد مقاومتی و ورود در این عرصه ضمن گشایش رزق و روزی خود و خانواده برای ۲۰ نفر دیگر فرصت شغلی ایجاد کند.
خراسانی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: درحال حاضر ۷۰ شترمرغ مولد در فارم تولیدی خود دارد که سالانه هزارو ۵۰۰ جوجه شتر مرغ از آنها تکثیر میشود.
او با اشاره به اینکه پرورش شترمرغ یکی از سودآورترین و در عینحال کم هزینهترین بخشهای دامپروری است، اضافه کرد: شترمرغ به علوفه وغذای کمی نیاز دارد و در مقابل بیماریها و همچنین اختلاف دما بسیار مقاوم است و تمام اعضا و جوارح این حیوان هم قابل استفاده است از اینرو سودآوری بسیاری دارد.
پرورش دهنده شترمرغ دلیجانی با اشاره به درآمدزا بودن شترمرغ تصریح کرد: در پرورش شترمرغ حدود ۴۵ درصد از درآمد حاصله، سود آن محسوب میشود که این رقم مناسب افرادی است که تمایل به سرمایهگذاری و اشتغالزایی در این زمینه دارند.
این کارآفرین کمبود وگرانی نهادههای دامی و نداشتن مجوز صنعتی پرورش شترمرغ از مشکلات خود مطرح و بیان کرد: چندین بار برای دریافت مجوز پرورش شترمرغ صنعتی به دستگاههای مربوطه مراجعه کرده، ولی با استناد به مقررات دست وپا گیر مجوز پرورش صنعتی شترمرغ صادر نمیشود.
خراسانی افزود: بدلیل نداشتن مجوز صنعتی مجبور به فروش جوجههای شتر مرغ در سنین پایین و با بهره اقتصادی کم است.
او از مسئولان خواست درسالی که به شعار ((تولید، پشتیبانیها ومانع زداییها))مزین شده است با اصلاح مقررات دست وپاگیر زمینه صدور مجوزبرای تولیدبیشتر رافراهم کنند.
انتهای پیام / ج