به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نارنج پلو یکی از غذاهای افغانی است. این غذا را با گوشت چرخ کرده، پوست نارنج و مواد اولیه دیگری طبخ میکنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نارنج پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.
طرز تهیه نارنج پلو موضوع مورد بحث ماست. این غذا یکی از غذاهای مجلسی افغانستان است. میتوان نارنج پلو را در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی سرو نمود و لذت را به مهمانان هدیه کرد.
مواد لازم جهت تهیه نارنج پلو:
برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
روغن کنجد یا روغن ویتامین دی: به مقدار لازم
پوست نارنج (خلالی خرد شده): به مقدار لازم
خلال بادام (خیس کرده): ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۱۰۰ گرم
پیاز (نگینی خرد شده): ۲ عدد
هل (ساییده شده): ۱ ق چ
زعفران (دم کرده): ۲/۱ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
مراحل تهیه نارنج پلو:
خلال نارنج را در آب به مدت ۳۰ دقیقه خیس میکنیم، سپس آنها را از صافی رد کرده، در قابلمهای کوچک یک لیوان آب ریخته تا جوش بیاید، پس از جوش آمدن، آب نارنج را خالی میکنیم (۳ تا ۴ مرتبه آب نارنج را خالی کنید تا تلخی خلال از بین برود و خلالها آماده شود)
بعد از آخرین مرحله تلخی گیری ۳/۱ لیوان آب به همراه شکر، زعفران و هل شده به خلالها اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم خلالها طعم گیرد و آب آن کامل برود.
در این مرحله از طرز تهیه نارنج پلو پیاز نگینی را با روغن کنجد یا روغن ویتامین دی تفت داده و گوشت چرخ شده را به آن اضافه میکنیم، سپس نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به همراه زعفران دم کرده به مدت ۲۰ دقیقه طبخ میکنیم.
برنج را آبکش کرده آن را درون قابلمه میریزیم و لایه لایه از مواد و برنج قرار میدهیم. در پایان کمی روغن و زعفران دم کرده روی برنج داده و به مدت ۳۰ دقیقه دم میکنیم. جهت سرو پلو را با خلال بادام و پسته تزیین میکنیم.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/