امیرحسین جمشیدیان ملیپوش دوچرخهسواری اصفهانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، درخصوص شرایط تمرینات و آمادهسازی برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک گفت: همه ما برای شرکت در مسابقات آمادگی خوبی داریم، من تلاشم را کردهام و از شرایط و تمریناتم نیز راضی هستم. هرکسی میتواند با تلاش برای رفتن به المپیک انتخاب شود و امیدوارم کسی که لایق است در نهایت به المپیک برود.
او افزود: مهمترین نکته، انتخاب شدن به حق فردیست که به المپیک راه پیدا میکند چرا که تنها یک سهمیه داریم و در نتیجهگیری نیز تاثیر دارد تا آن شخص بتواند از آبروی جامعه دوچرخهسواری دفاع کند و نشاندهد دوچرخهسواری ایران هنوز پابرجاست.
جمشیدیان با اشاره به مناسبنبودن شرایط آمادهسازی اظهار کرد: تمامی رقیبان به بهترین شکل آماده میشوند، اما شرایط ما برای آمادهسازی اصلا مناسب نیست، مسابقاتمان بهدلایل کرونا و مسائل دیگر کنسل میشود، ورزشکاری که میخواهد به المپیک برود باید از هر لحاظ آماده شود وگرنه عملکرد خوبی نخواهد داشت.
ملیپوش دوچرخهسواری ادامه داد: قرار بود لیگ دوچرخهسواری برگزار شود اما هنوز تیمها اعلام آمادگی نکردهاند. ۱۰ نفر برتر در اردوی پیشرو به رقابت خواهند پرداخت تا نفرات برتر نهایی به اردوی خارج از کشور بروند و در مسابقات انتخابی المپیک شرکت کنند.
جمشیدیان درباره تستهایی که باید به آنها توجه شود تا مشکلاتی گریبان ورزشکاران را نگیرد گفت: بهنظرم قبل از رفتن به اردوی خارج از کشور باید بهمدت یکماه به قرنطینه برویم و تستهای دوپینگ گرفته شود تا مشکلاتی در مسابقات انتخابی پیش نیاید. دوپینگجهانی سختگیری زیادی میکند بنابراین بهتر است خودمان مراقب باشیم.
او در پاسخ بهاین سوال که آیا هیئت دوچرخهسواری و اداره ورزش و جوانان اصفهان کمکهایی به این ورزشکار میکنند یا خیر اظهار کرد: برای تهیه یک دستگاه به مبلغ ۷۰میلیون تومان و تجهیز دوچرخه کمک کردند و هزینه یکیدوتا از اردوها را پرداخت کردند، هیئت هم زحمات بسیار زیادی میکشد و امیدوارم دستاوردهای مثبتی برایشان داشته باشم.
دوچرخهسوار اصفهانی شرایط آمادهسازی را قابلقیاس با دیگر کشورها ندانست و بیان کرد: نمیشود از یک مسابقه ۱۰۰ کیلومتری نفر برتر را انتخاب کرد، مسافت مسابقه در المپیک ۲۶۰ کیلومتر است و قابل قیاس با شرایطی که در آن آماده میشویم نیست.
او افزود: باید مسابقات ما تا حدودی نزدیک به مسابقه بزرگ المپیک باشد، باید مسابقات انتخابی سنگین و با مسیری شبیه به المپیک باشد تا دوچرخهسواران در شرایط مسابقه قرار بگیرند.
جمشیدیان دوچرخهسواری را جذاب و مهم دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا دوچرخهسواری ورزش اول آنان است و این نشان میدهد این رشته جای پیشرفت دارد، امیدوارم اهالی دوچرخهسواری دستبهدست هم بدهند تا آن را به جایگاه واقعیاش برگردانیم.
رکابزن اصفهانی با تشریح شرایط بسیار سخت دوچرخهسواران از وضعیت بد گفت و اذعان داشت: یک دوچرخهسوار در تمام فصول و شرایط سالی نزدیک به ۳۰هزار کیلومتر تمرین میکند. با این هزینهها دیگر نمیتوانیم تمرین کنیم، کفش تخصصی ما هم در سطح جهانی نیست و اگر بخواهیم آنرا بهپا کنیم باید ۲۰میلیون بابت آن بپردازیم، دوچرخهای که در سطح جهانی است نیز ۳۰۰میلیون برای ما قیمت دارد، دوچرخهسواران با چه درآمدی این هزینهها را میتوانند پرداخت کنند؟
جمشیدیان در پایان گفت: اما همین که ورزشکاران تمرین میکنند و با این شرایط مسابقه میدهند باید خداقوت گفت و امیدوارم اتفاقات خوبی برای این رشته ورزشی رقم بخورد.
انتهای پیام/م
انوقت تو مدارس محله ها خیابان ها روستاها وغیره مردم از تفریح ورزشی مناسب برخوردار نباشند ؟؟؟!!
این مورد و فقط برای دو چرخه سواری شاکی و منقد نیستم الخصوص برای فوتبال مون ک میلیاردی براش هزینه میشه انوقت فوتبالیست ها شاکی هم هستن از کم حقوقی شون !!!!! درحالیکه لوازم فوتبال تولید داخلی مون نیس ! اکثر تولید کشورهای اروپایی هس
بقول یک استادم ک میگفت خوب اروپاییها جهان سومی رو با تفریحات خودشون ( لوازم ش تبلیغش تولید داخلی خودشونه ) ب خورد جوونها و جامعه ما دادند ! ک حتی توپ زیر پای ما هم تولید خودمون نیس !!!
کشتی خودمون شرف داره ب فوتبال