تولید بیش از ۷۸۱ هزار تن انواع محصولات دامی در قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پارسال ۷۸۱ هزار و ۴۹۷ تن انواع محصولات دامی در این استان تولید شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، حمیدرضا عزتی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه پارسال ۷۸۱ هزار و ۴۹۷ تن انواع محصولات دامی در این استان تولید شد، گفت: این محصولات شامل گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر، تخم مرغ و عسل است که برخی از آن‌ها با جهش تولید خوبی روبرو بوده است.

عزتی به تولید ۲۸ هزار و ۸۰۰ تن گوشت قرمز در دامداری‌های استان قزوین اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفیت مناسب ۶۲۴ واحد پرواربندی گوساله و گوسفند که به صورت صنعتی و سنتی فعالیت دارند، پیش بینی می‌شود میزان تولیدات گوشت قرمز در سال جاری به ۲۹ هزار تن برسد.

او اضافه کرد: ۶۱۴ هزار تن شیر در همین مدت در واحد‌های گاوداری شیری استان تولید شد که امسال با وجود برنامه‌های توسعه در این صنایع پیش‌بینی می‌شود میزان تولیدات به ۶۴۵ هزار تن افزایش یابد.

این مسؤول با اشاره به تولید مرغ گوشتی در استان و همچنین بستر مناسب برای تولید طیور گفت: درحال حاضر ظرفیت پرورش مرغ گوشتی در استان بیش از ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه است که سالانه ۶۳ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین به وجود ۷۴ واحد مرغ تخمگذار در استان اشاره کرد و گفت: هشت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه مرغ تخم گذار در این واحد‌های وجود دارند و پارسال هم ۷۵ هزار تن تخم مرغ در استان تولید شد.

عزتی، میزان تولید تخم مرغ در قزوین را پنج برابر نیاز استان عنوان کرد و گفت: حجم عظیم تولید تخم مرغ در قزوین باعث شده تا این استان رتبه ششم کشوری را به دست بیاورد و مازاد محصولات نیز به دلیل همجواری با تهران، البرز و گیلان به این استان‌ها ارسال شود.

وی به تولید ۹۹۷ تن عسل طی سال گذشته در زنبورستان‌های استان قزوین اشاره کرد و گفت: این میزان تولید عسل برای سال جاری افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار