به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،نجمه سیدآقامیری گفت: تامین آب و غذای سالم و بهداشتی میتواند نقش اساسی در کاهش موارد ابتلا به بیماریهای عفونی و بیماریهای منتقله از آب داشته باشد.
او فعالیتهایی که در این مرکز در خصوص کنترل و نظارت بر آب آشامیدنی در سطح مصرف شهروندان انجام میشود را شامل کنترلهای میکروبی، انجام کلر سنجی و تعیین میزان کلر باقی مانده آزاد آب، نمونهبرداری، انجام آزمایشات شیمیایی منابع آب و سنجش پایمترهای شیمیایی، بازدید از منابع و مخازن آب آشامیدنی و همچنین شبکههای آبرسانی، گزارش و پیگیری نواقص سیستم آب. رسانی به ارگانهای ذیربط یا مسئول، تعیین حریم منابع و مخازن آب از طریق کمیته حفاظت از منایع آب شرب، تهیه محلول کلر ماد در مناطق روستایی، آموزش همگانی و نهایتا گزارش و پیگیری موارد نقص و شکستگی در سیستم انتقال به دستگاههای متولی عنوان کرد.
سرپرست مرکز بهداشت آبادان ضمن اعلام انجام ۲۳۸۱ مورد نمونهبرداری میکروبی در مناطق شهری و روستایی توسط کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان در سال ۹۹ افزود: از این تعداد در مورد کلرسنجیها ۳۹ هزار مورد مربوط به شبکه توزیع و هزار مورد دیگر مربوط به کارخانههای یخسازی، ۳چرخههای فروش آب و سایر منابع بوده است.
او گفت: همچنین ۱۴۴۶ مورد نمونهبرداری میکروبی از شبکه توزیع شهری و روستایی و حدود هزار مورد مابقی از سایر منابع توزیع آب برداشت شده است.
آقا میری بیان کرد: با بررسی نتایج آزمایشگاهی هرگونه آلودگی در منابع آبی به شرکت متولی اعلام و دستگاه متولی موظف است در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام نماید.
او گفت: سامانه ۱۹۰ به منظور دریافت شکایات و پیشنهادات شهروندان به صورت ۲۴ساعته فعال است و موارد مطرحشده در این سامانه در خصوص مشکلات کیفیت آبرسانی ظرف مدت حداکثر ۱۲ تا ۲۴ ساعت توسط کارشناسان بهداشت محیط این مرکز پاسخ داده میشوند.
انتهای پیام/ د