تخله سرپرست مدیریت امور طیور و زنبور عسل جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان گفت: با توجه به ظرفیت سازیهای به عمل آمده و امکانات موجود در سال ۱۳۹۹، در استان، ۲۷۸ هزار و ۹۸۱ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید شده است.
او ادامه داد: از این میزان، ۴۰ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ حدود ۱۵ درصد در داخل استان مصرف و مابقی آن به سایر استان بخصوص استان تهران ارسال شده است.
تخله گفت: استان گلستان دارای هزار و ۱۳ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۳۱ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه و ۶۲ واحد مرغ مادر گوشتی به ظرفیت ۲ میلیون و ۱۴۸ هزار قطعه است.
او گفت: همچنین ۱۵ واحد کشتارگاه به ظرفیت ۴۷ هزار قطعه در ساعت و ۴۷ واحد کارخانه تولید خوراک فرآوری شده طیور در گلستان فعال است.
استان گلستان رتبه دوم کشور را در تولید مرغ به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/م