در گزارش زیر طرز تهیه چیکن استراگانف را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیکن استراگانف یکی از پرکاربردترین و خوشمزه‌ترین خوراک‌هایی است که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم. شما به چه دستور غذایی پرکاربرد می‌گویید؟ دستوری که مراحل کمی داشته باشد؟ یا آن‌هایی که غذا‌های محبوب بین المللی را به زبان خودمان توضیح داده باشد؟ از نظر ما یک دستور خوب و پرکاربرد دستوری است که برای ما امکانی فراهم کند تا بتوانیم یک غذای به ظاهر سخت و پیچیده را در کمتر از نیم ساعت در آشپزخانه خود آماده کنیم. از طرفی اگر دستور ما در مورد یک غذای بین المللی و بیگانه است، تمامی مراحل را با زبانی ساده و به روش کاملا ایرانی توضیح داده باشد.

این‌ها همگی ویژگی‌های متمایز کننده دستور زیر است که چیکن استراگانف روسی را با بهترین روش و ساده‌ترین مراحل توضیح داده است تا در نهایت ما این غذای محبوب را در کمترین زمان در سفره‌مان آماده سرو داشته باشیم. چیکن استراگانف هم مانند عضو دیگر خانواده‌اش یعنی بیف استراگانف با استفاده از خامه، قارچ، پیاز و بسیاری مواد غذایی مقوی دیگر تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان غذای اصلی هم در مهمانی‌ها و هم در دورهمی‌های خودمانی سرو شود.

مود لازم برای تهیه چیکن استراگانف به سبک سرآش‍پز

سینه مرغ سه عدد
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
آرد معمولی دو فنجان
پیاز متوسط (خرد شده) یک عدد
قارچ تازه (خرد شده) ۲۵۰ گرم
پوره گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا دودی شیرین یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو حبه
آب مرغ ۳۰۰ میلی لیتر
خامه ترش  نصف فنجان
ترخون یا جعفری تازه ۳۰ گرم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش دختر لوس گیلان و خوراک پرطرفدار بندری تا سوپ سرد بهاری + تصاویر


طرز تهیه چیکن استراگانف به سبک سرآش‍پز؛ یک شام جذاب و متفاوت

چیکن استراگانف یک خوراک روسی است که در دنیا بسیار شناخته شده و محبوب است به روش‌های مختلف تهیه و سرو می‌شود. روش پخت این خوراک آنقدر‌ها هم سخت نیست و شما می‌توانید با رعایت نکاتی که در این طرز تهیه در اختیارتان قرار داده‌ایم یک چیکن استراگانف خوشمزه در خانه تهیه کنید. برای شروع ابتدا سینه مرغ را به قطعات نازک برش بزنید و داخل یک کاسه بریزید. روی برش‌های سینه مرغ نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید و خوب هم بزنید تا تکه‌های مرغ مزه‌دار شوند. دو فنجان آرد را داخل یک کاسه دیگر بریزید. سپس هر تکه سینه مرغ مزه‌دار شده را داخل آرد قرار دهید و خوب هم بزنید تا همه‌جای مرغ با آرد پوشانده شود.

قارچ‌ها را خوب بشویید و برش بزنید. یک عدد پیاز متوسط را پوست بکنید و به صورت خلالی برش بزنید. دو حبه سیر را پوست بکنید و به صورت ریز خرد یا رنده کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود. قارچ‌ها را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه دقیقه تفت دهید.

پس از این که قارچ‌ها نرم شدند، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز خلالی شده را داخل همان ماهیتابه بریزید. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید. پیاز‌ها را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم و اصطلاحا سبک شوند. سپس سیر را اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه بیشتر تفت دهید. پس از این که عطر سیر خارج شد و پیاز‌ها هم طلایی شدند آن‌ها را داخل ظرف حاوی قارچ سرخ شده بریزید و کنار بگذارید.

ماهیتابه را دوباره روی حرارت شعله قرار دهید و تکه‌های سینه مرغ را که از پیش داخل آرد قرار داده بودید را سرخ کنید. پس از شش تا هفت دقیقه و زمانی که تکه‌های مرغ تغییر رنگ دادند و قهوه‌ای شدند، ۳۰۰ میلی لیتر آب مرغ را اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری پودر پاپریکا دودی شیرین را اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی از مزه سس بدست آمده را بچشید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

پس از چند دقیقه، مخلوط قارچ و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. اچازه دهید تا سس بجوشد. سپس حرارت را کم کنید. نصف فنجان خامه را داخل یک کاسه بریزد و یک ملاقه از سس بدست آمده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی رقیق تشکیل شود و آن را به ماهیتابه اضافه کنید. یک مشت کوچک ترخون یا جعفری تازه را خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. اجازه دهید همه مواد به مدت هشت تا ۱۰ دقیقه خوب پخته شوند. هر از گاهی چیکن استراگانف خوشمزه و خوش عطر را هم بزنید تا هنگاهی که سس آن به غلظت مطلوبتان برسد. اکنون این خوراک خوشمزه آماده سرو می‌باشد. آن را داخل بشقاب خود بریزید و در کنار کمی چیپس سیب زمینی خلالی سرو کنید. نوش جان!

نکات تهیه چیکن استراگانف به سبک سرآشپز

در صورت تمایل می‌توانید این غذا را همراه با نان باگت و به صورت ساندویچ سرو کنید.
اگر از قرص عصاره مرغ استفاده می‌کنید بهتر است آن را در ۲۵۰-۳۰۰ میلی لیتر آب گرم حل کنید و سپس به بقیه مواد اضافه کنید.
همچنین می‌توانید ترخون یا جعفری تازه خرد شده را پس از آماده شدن چیکن استراگانف و در هنگام سرو به عنوان تزئین بشقابتان استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
یک روز پدرم داشت تعریف میکرد میگفت توی حیاط امام رضا بودم ی اقایی زد ب شونم گفت فلانی اسم پدرم روگفت برگشتم ی اقایی قد بلند بود گفت بهم ده تومن بهم میدی اون موقع ده تومن خیلی بود پدرخدا بیامرزم خیلی خسیس بود اون همش برمیگشت پول در می یاور عادت داشت گفت اومدم پولو در بیارم برگشتم دیدم نیست پیش خودش فکر کردگفت اون که منو نمی شناسه پس اسم منو از کجا بلد بود گفت نکنه اقا بوددودستی دزدم سرم اون قدر گشتم ولی پیداش نکردم