در گزارش زیر طرز تهیه پلو شوشتری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم
برنج ۱ کیلوگرم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی پخته ۲ لیوان
شوید تازه ۲ لیوان
پیاز سرخ شده ۱ عدد
زعفران
۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل وادویه


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید.

سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله‌مرغ تکه‌تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه‌ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود.

بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم‌بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.

سایر نکات
با گوشت چرخ‌کرده قلقلی یا تکه‌های گوشت شترمرغ نیز می‌توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می‌توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.