محققان نتایج تهدید کننده سلامت افراد با نوشیدن چای داغ را اعلام کردند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، مشاهدات ۵۰۰ هزار نفر در طول چندین سال نشان داده است که مصرف منظم چای داغ با دمای بالاتر از ۶۵ درجه خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می‌دهد.

پروفسور ودات گرال متخصص گوارش، گفت: سرطان مری ششمین علت مرگ در جهان است (طبق منابع دیگر هشتمین). این یک بیماری جدی است. این یک پایه ژنتیکی دارد، اما عوامل محرک نیز ممکن است.

او افزود: طبق مطالعات انجام شده در شرق ترکیه، در چین، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان، به دلیل مصرف چای و نوشیدنی‌های گرم به مقدار زیاد، سرطان مری اغلب مشاهده می‌شود. خطر ابتلا به این بیماری در صورت سیگار کشیدن و نوشیدن مشروبات الکلی افزایش می‌یابد.

گرال گفت: اگر افراد سیگاری چای داغ زیادی بنوشند، خطر ابتلا به سرطان دو برابر می‌شود و اگر الکل نیز بنوشند آمار آن پنج بار افزایش می یابد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: اگر چای آنقدر داغ است که نمی‌توان یک لیوان را با آن در دست گرفت، نوشید، سه تا چهار دقیقه قبل از نوشیدن نوشیدنی که تازه دم کرده است صبر کنید. در این حالت نباید بیش از سه تا چهار فنجان چای در روز مصرف کنید.


بیشتربخوانید

ارتباط وزن شما با مقدار مجاز نوشیدن روزانه قهوه چیست؟


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
ما همیشه عادات بدی در نوشیدنیها و غذاها داریم و این عادت را داریم که همیشه کسی برامون تصمیم بگیره حتی در مورد اینکه که نوشیدنی و غذایی مصرف کنیم نمونش با اینکه میدونیم نوشابه و سیگار و روغن نباتی محصولات مخرب برا بدن هستند اما به مقدار زیاد مصرف میکنیم و جالبتر اینکه کارخانجات اینها هم در خود کشور دارند راحت اینها را تولید میکنند فقط میگند ضرر داره در حد حرف ولی حتی هیچ وقت در عمل این را انجام نمیدند مثلا بیاند این کارخانجات را تعطیل کننند یا حتی کاربری کارخانه را به محصول مقوی برا بدن تبدیل کنند یا مثلا در مورد نان و برنج سبوس برنج که همه خاصیت در ان نهاده شده از محصول گرفته شده و هیچ خاصیتی نداره
آخرین اخبار