رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: ۳۱۶ واحد صنفی در این شهرستان به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی ویژه مدیریت بیماری کرونا پلمب شدند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رضا پور آئین  رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: از ابتدای تشدید طرح شهید سلیمانی و همزمان با شروع برنامه سلامت نوروزی از ۱۸ اسفندماه ۹۹ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ تعداد ۱۷ هزار و ۴۱۷ بازدید از سوی تیم‌های نظارتی متشکل از بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و کارگاه‌های صنفی انجام شد.

او با بیان اینکه ۲ هزار و ۷۶۲ بازدید مشترک معادل ۱۵.۸۵ درصد به صورت مشترک با سایر ادارات و سازمان‌های مرتبط ازجمله فرمانداری، صمت، اتاق اصناف، پلیس اماکن، بسیج و هلال احمر بوده است، افزود: ۳ هزار و ۸۴ اخطاریه برای مراکز متخلف صادر شد؛ همچنین ۳۱۶ مورد از این اخطاریه‌ها نیز باعث پلمب اصناف متخلف شد.

پور آئین تصریح کرد: بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت تعداد ۱۶۸ نمونه مواد غذایی گرفتند که از این تعداد حدود یک و نیم تن انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شدند؛ ضمن اینکه بازرسان بهداشت محیط به منظور نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی تعداد ۲۸۸ نمونه‌برداری آب و ۸هزار و ۴۸ مورد کلرسنجی را نیز به عمل آوردند.

رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: با توجه به محدود بودن تعداد بازرسان بهداشتی و همچنین وسعت و گستردگی حوزه فعالیت آن‌ها در کل شهرستان، نیاز است که اصناف در زمینه رعایت اصول بهداشتی تعریف شده، به خصوص رعایت خود قرنطینگی را در هنگام ابتلا به کرونا مشارکت لازم و حداکثری داشته باشند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.