به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفند از جمله ران ، سردست و راسته که تا قبل از تعطیلات نوروزی با قیمت ۱۴۰هزار تومانی و گاها تا ۱۴۵ هزار تومان در هر کیلو به فروش میرسید، در تعطیلات نوروزی بی سر و صدا ابتدا به ۱۴۹ هزار تومان رسید و سپس یکی دو روز قبل از ۱۳ به در به ۱۶۰ هزار تومان در هر کیلو افزایش یافت.
حسن زاده معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صمت گلستان در این باره به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: قیمت گوشت با تصمیم انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندهها افزایش یافته است.
او افزود: دلیل این گرانی، افزایش قیمت دام زنده است و آنطور که به نظر میآید نیست و قصابان سود بسیار کمی از فروش گوشت میبرند که حدود ۸ درصد است.
این توضیح در حالیست که در یک سال اخیر قیمت دام زنده ثابت و بدون افزایش مانده بود، اما قیمت گوشت چند بار افزایش پیدا کرده بود.
انتهای پیام / ن