به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، نسرین علیزاده مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی بیماریهای قلبی عروقی گفت:یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است و ۴۰ درصد از مرگ و میرها در کشورهای پیشرفته و ۲۵ درصد در کشورهای در حال توسعه ناشی از بیماریهای قلبی عروقی است.
علیزاده افزود: مصرف زیاد روغن و چربی در برنامه غذایی روزانه علاوه بر این که خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد با افزایش دریافت کالری که در بدن بصورت چربی ذخیره میشود، در نهایت اضافه وزن و چاقی را بدنبال دارد.
او افزود: کاهش مصرف روغن و چربی و استفاده درست از روغنها نقش مهمی در پیشگیری از ابتـلا به این بیماریها دارد.
بیشتر بخوانید
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی عنوان کرد: بجای سرخ کردن غذا، آن را به صورت آب پز، تنوری، بخارپز و یا کبابی مصرف کنید و یا در صورت تمایل به سرخ کردن، به تفت دادن آن با مقدار کم روغن و در زمان کوتاه اکتفا شود.
علیزاده با بیان این که برای سرخ کردن حتماً از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود، افزود: در تهیه غذاهایی که نیاز به سرخ کردن ندارند نیز حداقل مقدار روغن و از نوع روغن مایع استفاده شود.
او ضمن تاکید بر حداقل رساندن مصرف روغن گفت: غذاها را با روغن کم بپزید چرا که مصرف بیش از حد روغن باعث بروز اضافه وزن و چاقی شده و امکان افزایش کلسترول بد (LDL)، افزایش فشارخون و در نتیجه خطر ابتلا به امراض قلبی عروقی را فراهم میآورد.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی عنوان کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیمارهای قلبی عروقی، مصرف فست فودها از جمله سوسیس، کالباس و پیتزا که حاوی چربی زیادی هستند را به حداقل برسانید و غذاهای چرب و سرخ شده را که حاوی مقدار زیادی روغن هستند را مصرف نکنید.
انتهای پیام/د