در گزارش زیر طرز تهیه خورش مرغ و زیتون لبنانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر با آشپزی لبنانی آشنایی داشته باشید می‌دانید که خورش مرغ و زیتون لبنانی یکی از محبوب‌ترین غذا‌های مردم آن کشور است. لبنانی‌ها این خورش را به عنوان سحری یا افطار همراه با نان یا برنج می‌خورند. اکثر غذا‌های لبنانی با سیر و زیتون طبخ می‌شوند. در آشپزی مدیترانه‌ای از روغن زیتون برای پختن و گریل کردن مواد غذایی استفاده می‌شود. این غذای ساده و خوشمزه با سینه یا فیله مرغ، فلفل دلمه ای، زیتون، روغن زیتون، زعفران، جعفری و زیره درست می‌شود.

خورش مرغ و زیتون لبنانی به ازای هر نفر حدود ۲۷۵ کیلوکالری انرژی دارد. زیتون ضد کلسترول خون است. این ماده منبع غنی اسید‌های چرب ضروری بدن است. زیتون روشن کننده و ضد آفتاب طبیعی پوست است. زیتون دارای مقدار زیادی ویتامین E، مس و آهن است که باعث افزایش رشد مو می‌شوند. زیتون بیس اصلی بسیاری از غذا‌های ایتالیایی، لبنانی، ترکی و یونانی است. تحقیقات نشان می‌دهند وارد کردن زیتون به مصرف روزانه افراد احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.

اگر می‌خواهید خورش مرغ و زیتون لبنانی تان معرکه شود به نکات زیر توجه کنید:
۱- اضافه کردن کمی آب به خورش و قرار دادن قابلمه روی شعله کم باعث جاافتادن بیشتر خورش و خوشرنگ شدن آن می‌شود.
۲- چند دقیقه قبل از سرو غذا پودر زیره سیاه، زعفران و جعفری را اضافه کنید.
۳- زیره را زیاد نجوشانید، چون باعث تلخی و بدرنگی غذا می‌شود.
۴- ترشی مخصوص این غذا، ترشی انگور است.
۵- برای دم کردن خورش از یک پارچه سفید نخی تمیز استفاده کنید. هرگز از پارچه ابری برای این کار استفاده نکنید.

مواد لازم

مرغ:۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر:۴ حبه
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: یک دوم قاشق مرباخوری
روغن زیتون بی بو: ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی و سبز: ۱ عدد
زیتون سبز بدون هسته: ۱۰ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش: ۲ عدد
پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران حل شده: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: ۳ - ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

مراحل

ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید.

آنگاه زردچوبه و نمک را اضافه کنید و سپس تکه‌های مرغ را بیفزایید.

اجازه دهید مرغ‌ها خوب تفت داده شوند.

زیتون، فلفل دلمه‌ای و آب لیمو را اضافه کنید.

وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند.

۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید.

هنگام سرو نیز جعفری ساطوری شده را روی خورش بپاشید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.